Un impostor a lucrat ca medic ginecolog timp de 37 de ani! A făcut carieră, dar nu avea nici facultatea terminată

Un alt fals medic italian a ieșit la iveală. El a lucrat timp de 37 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andrea Stampini a avut o lungă carieră în medicină și a lucrat în patru spitale diferite, ajungând chiar să fie medic primar. Conform Universității din Bologna, bărbatul nu a urmat cursurile facultății de medicină.

Majoritatea celor care vor să devină medici sunt nevoiți să facă multe sacrificii pentru a-și atinge scopul. Ei trebuie să dea un examen de admitere, să urmeze șase ani cursurile facultății și să treacă examene foarte grele. Unii, însă, reușesc să fenteze sistemul și să devină medici fără a face aceleași eforturi ca restul lumii și fără a da examene gerle și stresante. Este și cazul lui Andrea Stampini, un escros din Ferrara, Italia care a lucrat ca medic ginecolog timp de 37 de ani. Nimeni din cele patru spitale în care a lucrat nu și-a dat seama că bărbatul nu avea studii de specialitate.

Citeste si: Alt doctor fals. Și-a inventat diploma de medic și de 10 ani lucra într-un spital public

Escrocul are 65 de ani și adevărul despre el s-a aflat abia acum, la doi ani după ce el a ieșit la pensie. A fost destul să îi păcălească pe cei din primul spital, pentru că apoi nimeni nu a mai cerut dovezi pentru studiile pe care predindea că le are: „Când îți schimbi locul de muncă, nimeni nu îți mai cere diploma de licență”, a spus Bruno Di Lascio, un important medic din Ferrara, conform Bologna.reppublica.it.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate