Un inginer agronom face lumină în cazul morții Mădălinei Manole! ”E imposibil să bea atâta Furadan. Nu poți să înghiți voluntar această cantitate”

La 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, un inginer agronom distruge mitul sinuciderii artistei cu Furadan. ”Este imposibil”, spune acesta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mădălina Manole a murit acum mai bine de 10 ani, însă împrejurările în care artista și-a pierdut viața rămân în continuare acoperite cu mister. Din ce în ce mai mulți oameni pun la îndoiala soluția procurorilor pusă pe acest caz: sinucidere prin ingerare de pesticid.

Inginer agronom de 40 de ani, nu crede în siunciderea cu Furadan a Mădălinei


In articol:

Marian Manole, fratele Mădălinei, a prezentat un mesaj primit de la un inginer agronom de 40 de ani, care a ținut să rămână anonim. Acesta susține că este imposibil pentru un om să consume dintr-o singură înghițitură o cantitate de 250-300 ml de Furadan. Nici din mai multe înghițituri nu poate fi băut pesticidul, pentru că ar provoca reacții extrem de puternice după prima ”gură”.

”Bună ziua, domnule Manole! Sunt inginer agronom de 40 de ani. Nu am fost fan Mădălina Manole, deși mi-au plăcut melodiile ei. De foarte multă vreme aș fi vrut să spun cuiva despre Furadan, Carbofuran sau Carbodan, denumirile sub care s-au comercializat aceste substanțe pentru tratamentul semințelor. Indiferent de denumirea comercială, substanța este de culoare roz, de consistența smântânii groase, dar curge.

Din momentul în care am auzit că Mădălina a băut 250 ml sau 300 ml, am spus că este imposibil să bei atâta cantitate. Ca să mă înțelegeți, poți să bei 250 ml de apă sau suc sau bere dintr-o înghițitură. Acest Furadan, datorită consistenței cremoase, ar fi trebuit băut în 15-20 de înghițituri, ori la cât este de toxic, după primele înghițituri, nu ar mai putea fi altele.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

mesaj madalina manole
Mesajul primit de fratele Mădălinei Manole[Sursa foto: facebook marian manole]

Refuz să cred că cineva ar putea să înghită o asemenea cantitate de insecticid în mod voluntar, chiar mai fluid fiind. Este punctul meu de vedere. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a scris bărbatul într-un mesaj privat adresat fratelui Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole se plânge că nimeni nu mai e interesat să afle adevărul

frate madalina manole
Marian, fratele Mădălinei Manole

Marian Manole spune că procurorul care s-a ocupat de cazul Mădălinei a explicat sinuciderea cu Furadan printr-un exemplu asemănător, care ar fi avut loc cu mai mulți ani în urmă, în Statele Unite. S-a presupus că dacă un american a putut să bea o cantitate mare de Furadan, atunci și Mădălina Manole a putut.

”În ce țară trăim... Aștept în continuare un Ministru al Justiției care să aibă coloană. În 10 ani, nici unul nu a dat importanță acestui caz”, a scris Marian Manole pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Marian Manole, declarații sincere despre viața trăită alături de Mădălina Manole! Imagini inedite cu membrii familiei!

Ultimă oră! Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio respirator

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Fratele Mădălinei Manole, reacție bizară după ce tatăl artistei a luat COVID-19 și a ajuns în stare gravă! Marian Manole: ”Veștile nu sunt bune. Dacă tata nu va rezista...”

Mădălina Manole avea un secret pe care l-a luat în mormânt! Fratele artistei, dezvăluiri în premieră: ”Trebuia să-mi spună ceva important. În noaptea aceea a murit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies