Un interlop celebru din România îl desfiinţează pe Florin Salam: "E pervers rău de tot"

Un interlop celebru din România, Laurenţiu Duduianu, îl desfiinţează pe Florin Salam după scandalul creat de lovirea manelistului de către Lower Stan.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

„A luat foc toată România cu Salam ăsta. Nu e bine, măi oameni buni, să se certe fraţii între ei pentru un lăutar, pentru Florin Stoian ăsta. Vă dă Salam vouă ceva dacă îi luaţi lui apărarea? Lăutarii sunt cei mai perverşi oameni din România, asta să ştiţi de la mine. Salam abia dacă dă la copiii lui, cum să vă dea vouă vreodată ceva. Mie îmi pare rău că ţiganu’ ăla l-a şters aşa cu pumnul şi nu i-a dat direct în bot, să i-o fi prins-o direct aşa. Salam e cumătru cu toată lumea, el pe toţi îi ridică şi îi umflă. 

Când îţi cântă ţie eşti şefu' României, mâine se duce la altu' şi ăla e şefu' României şi tot aşa, cu toată lumea. Noi am fost cu el din 2006 până în 2017 zi de zi peste tot, la cântări, mergeam după el la Călăraşi. Nu s-a atins nimeni de el nici măcar o dată, nu i-a dat nimeni o palmă, dar el e pervers rău de tot. Nu trebuie să ne certăm noi ţiganii între noi pentru un lăutar, pentru Florin Peşte ăsta. Io dacă mă bag pentru Salam, mâine el se împacă cu ăla şi io rămân duşman cu cine s-a certat el. Nu e frumos. Nu trebuie să ne înjurăm noi ţiganii de morţi că e urât rău de tot. 

El e cumătru cu Lower ăla, sunt în familie acolo. Îşi rezolvă ei problemele în familie, nu ne băgăm noi în familia omului. Salam ăsta dacă se mai lasă de două ori de cântat vă spun io sigur că nu o să mai audă nimeni de el, o să vină alţii în locul lui. La momentul ăsta numărul 1 pentru mine şi fraţii mei este Adi Minune, care m-a chemat astăzi pe la el şi mi-a dat un parfum. Salam e un lăutar, atâta tot. El vine şi ne cântă nouă şi ne distrează, nu e el la nivelul nostru", a declarat Laurenţiu Duduianu pentru Cancan.

Florin Salam a fost lovit la Milano de către un bărbat aflat în stare de ebrietate, Lower Stan. Acesta şi-a cerut ulterior scuze de la manelist şi de la familia acestuia, spunând că Florin Salam este naşul lui. Mai mulţi interlopi celebri l-au ameninţat pe Lower Stan după ce l-a lovit pe acesta, printre aceştia fiind Mircea Nebunu şi Costel Corduneanu.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 1 Decembrie 2020: Fecioarele debordează azi de energie, iar Scorpionii vor începe să îşi creioneze planurile de viitor

Puneți bani deoparte! ANUNȚ CUMPLIT pentru România

Scandalos! Artistul român care l-a atacat pe Măruță, live la Pro TV: Aș vrea o aventură cu soția ta, Andra Măruță

Interlopul acuzat de răpirea lui Florin Salam rupe tăcerea: „Să spun cum s-a întâmplat...”. Acuzaţii grave la adresa lui Mircea Nebunu

Declaraţii EXCLUSIVE! Ce face şi cum se protejează Betty Salam după ce tatăl ei a fost agresat în Italia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies