Un interpret de muzică populară a murit la doar 49 de ani. E cumplit cum și-a găsit sfârșitul

Este din nou doliu în muzica populară din România. Un interpret îndrăgit de mulți români și-a dat ultima suflare la doar 49 de ani

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Este din nou doliu în muzica populară din România. Un interpret îndrăgit de mulți români și-a dat ultima suflare la doar 49 de ani. Este vorba de solistul de muzică populară Călin Horon. Interpretul a murit departe de casă, de zona Clujului, după o luptă nemiloasă cu cancerul.

Calin Horon a murit in America

Diagnosticat cu cancer în urmă cu 3 ani, Călin Horon a murit departe de România, mai exact, în Chicago, Illinois, acolo unde era stabilit de mai multă vreme. El își va dormi somnul de veci la Benson Family Funeral Home 3224 W Montrose Ave.


"În 2016, am fost descoperit cu un cancer malignal de gradul IV, stadiu terminal, nu era nicio soluție. Am început chimioterapia, din trei în trei săptămâni (…). În 2017, am avut un accident pe trecerea de pieton, un băiat din Venezuela m-a luat din plin și m-a aruncat peste capota mașinii, și de acolo m-a scos Domnul. (…). În octombrie 2018, am hotărât să iau Legământul cu Domnul, deși am fost cântăreț de muzică populară timp de 24 de ani..

În noiembrie, am fost în căruț cu rotile, iar într-o lună de zile, Dumnezeu și-a arătat puterea Lui, îndurarea și mila Lui, că are îndurare de fiecare. Am fost un gunoi, un nenorocit în fața lui Dumnezeu. N-am știut că există Dumnezeu până la 46 de ani, deși am trecut prin muzica folclorică prin toate păcatele lumii”, dezvăluia Călin Horon, în urmă cu doar câteva luni, în cadrul unei mărturii la Biserica Maranata din Phoenix, Arizona, potrivit crestintotal.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate