Un jandarm din Bucuresti aflat in timpul liber a auzit oameni strigand si a vazut un tanar care tocmai sarea dintr-un autobuz, dupa ce jefuise o femeie! Ce s-a intamplat apoi a devenit viral!

Un jandarm din Bucuresti aflat in timpul liber a devenit celebru pe retelele de socializare dupa ce a prins un hot de buzunare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Sublocotenentul Crâşmaru Albert, ofiţer din cadrul Jandarmeriei Capitalei, absolvent al Academiei de Poliţie în promoţia 2014, se afla în timpul liber, în Sectorul 4, pe strada Izvorul Rece.

 

 

 

I-au atras atenţia strigătele oamenilor din jur şi, uitându-se, a observat un tânăr sărind dintr-un autobuz. Acesta a sustras de la o femeie, aflată în mijlocul de transport, o sumă de bani şi a încercat să fugă. Jandarmul a pornit în urmărirea făptuitorului, care a încercat să îşi piardă urma într-o zonă greu accesibilă din imediata apropiere. A sărit un gard, dar a fost ajuns din urmă şi imobilizat, în timp ce striga către jandarm să nu-l atingă, pentru că „este infectat cu HIV”. Colegul nostru nu s-a lăsat intimidat şi l-a reţinut pe făptuitor până la sosirea sprijinului solicitat prin 112.

 

Banii, aproximativ 700 de lei, au fost aruncaţi pe timpul urmăririi şi, ulterior, au fost înapoiaţi femeii. Autorul, recidivist, a fost preluat de organele specializate şi au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor", a anuntat pe pagina de Facebook Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti. 


Citește și:

Laura Cosoi a facut anuntul pe Facebook in urma cu putin timp: "Vine barza!"

Ultima dorinta a Denisei este sfasietoare! Fata i-a spus tatalui ei ca isi doreste ca mai vada o data...

Mare atenție la acest tip de covrigi! Sunt toxici și îți pot crea ravagii în organism. Cum îți dai seama că au o problemă

Cand cu una, cand cu alta! Fostul boss de la Dinamo isi ia cate o zi de permisie pentru fiecare "nevasta"

Elena Ionescu a rămas fără cont de Instagram. Câștigătoarea Survivor, victima hackerilor!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies