Un jurat de la X Factor a fost umilit, in direct! S-a enervat si i-a injurat pe ceilalti jurati

Demi Lovato a fost umilita live, la TV, asa cum reiese din insasi reactia pe care a avut-o fata de o gluma facuta de colegii dintr-un show de talente.

novalue

Un jurat de la un concurs de talente a fost umilit in direct si a 'scapat' o injuratura printre dinti!
Demi Lovato a fost umilita live, la TV, asa cum reiese din insasi reactia pe care a avut-o fata de o gluma facuta de colegii dintr-un show de talente.
In ultima editie a emisiunii la care Demi Lovato este jurat, colegii s-au gandit sa faca o gluma pe baza bauturii pe care fosta vedeta Disney o consuma destul de des.
In materialul video, acestia spuneau ca tanara bea mereu "suc enervant", care o face sa ii scoata din sarite pe ceilalti jurati.
Vazand materialul, Demi s-a innegrit de furie si a injurat chiar, intrucat a considerat ca filmuletul e de prost gust luand in considerare problemele pe care le-a avut cu dependenta de alcool. Aceasta s-a simtit foarte ofensata cand a vazut glumele la adresa "bauturii" ei si a spus ca ce au facut colegii e "o porcarie".
Intr-o imagine surprinsa de camere, Lovato e surprinsa spunand "This is fucked up", cu o figura vizibil deranjata. Ea a luat foarte personal gluma si a crezut ca nu e in regula sa iei peste picior un fost dependent de alcool: "Toti stim ca nu mai am probleme cu bautura. Am inlocuit alcoolul cu "suc enervant" si ma pricep de minune sa il enervez pe Simon Cowell", a raspuns vedeta cand a fost intrebata ce parere are despre ce a vazut.

In ultima editie a emisiunii la care Demi Lovato este jurat, colegii s-au gandit sa faca o gluma pe baza bauturii pe care fosta vedeta Disney o consuma destul de des. In materialul video, acestia spuneau ca tanara bea mereu "suc enervant", care o face sa ii scoata din sarite pe ceilalti jurati.
Vazand materialul, Demi s-a innegrit de furie si a injurat chiar, intrucat a considerat ca filmuletul e de prost gust luand in considerare problemele pe care le-a avut cu dependenta de alcool.

Aceasta s-a simtit foarte ofensata cand a vazut glumele la adresa "bauturii" ei si a spus ca ce au facut colegii e "o porcarie".

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Intr-o imagine surprinsa de camere, Lovato e surprinsa spunand "This is fucked up", cu o figura vizibil deranjata. Ea a luat foarte personal gluma si a crezut ca nu e in regula sa iei peste picior un fost dependent de alcool: "Toti stim ca nu

mai am probleme cu bautura. Am inlocuit alcoolul cu "suc enervant" si ma pricep de minune sa il enervez pe Simon Cowell", a raspuns vedeta cand a fost intrebata ce parere are despre ce a vazut.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies