Un jurat de la X Factor s-a simtit extrem de jignit in timpul emisiunii si a injurat in timpul unei pauze publicitare! Ce nu s-a vazut la televizor

In ultima editie a emisiunii la care Demi Lovato este jurat, colegii s-au gandit sa faca o gluma pe baza bauturii pe care fosta vedeta Disney o consuma destul de des. In materialul video, acestia spuneau ca tanara bea mereu "suc enervant", care o face sa ii scoata din sarite pe ceilalti jurati.

Distribuie pe:

Autor:


fara descriere

Vazand materialul, Demi s-a innegrit de furie si a injurat chiar, intrucat a considerat ca filmuletul e de prost gust luand in considerare problemele pe care le-a avut cu dependenta de alcool. Aceasta s-a simtit foarte ofensata cand a vazut glumele la adresa "bauturii" ei si a spus ca ce au facut colegii e "o porcarie".

Intr-o imagine surprinsa de camere, Lovato e surprinsa spunand "This is fucked up", cu o figura vizibil deranjata. Ea a luat foarte personal gluma si a crezut ca nu e in regula sa iei peste picior un fost dependent de alcool: "Toti stim ca nu mai am probleme cu bautura. Am inlocuit alcoolul cu "suc enervant" si ma pricep de minune sa il enervez pe Simon Cowell", a raspuns vedeta cand a fost intrebata ce parere are despre ce a vazut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate