Stiri

Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"icon photo
O tanara de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce o alta femeie, in varsta de 36 de ani, a impins-o in fata metroului in statia Dristor 1 din Capitala.

Subiectul este unul arzator care este intens dezbatut in aceasta perioada. La o emisiune televizata din Romania, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan vine cu o teorie naucitoare in acest caz si spune ca nu criminala ar fi vinovata pentru tragedie.


"Nu poate fi vinovata femeia aia pentru ca nebunul nu raspunde de faptele sale. Autortitatile sunt de vina, dar in acelasi timp si ele ce sa faca? Sa dea un test fiecaruia sa vada daca are sau nu probleme? Se mai pot face lucruri, dar e clar ca sunt multi nebuni care umbla printre noi. Eu am avut o intamplare la Craiova, acolo unde o doamna profesoara si-a omorat sotul si peste ceva timp mergea libera pe strada", a spus Sorin Ovidiu Balan in respectiva emisiune televizata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune