Un Lamborghini binecuvântat de Papa Francisc poate fi câştigat cu doar 10 dolari! Cât valorează mașina

Un automobil Lamborghini Huracan în ediţie limitată, care a fost binecuvântat de papa Francisc, este obiectul unei tombole caritabile, pentru care biletele pornesc de la suma de 10 dolari, potrivit omaze.com.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Anul trecut, compania Lamborghini a construit o ediţie specială a modelului Huracan LP580-2, iar automobilul a fost dedicat papei Francisc. Vehiculul, într-o culoare specială, un omagiu adus steagului Vaticanului, a fost binecuvântat de papă, care şi-a lăsat pe el şi autograful, iar apoi a fost scos la licitaţie în scopuri caritabile, fiind vândut pentru peste 850.000 de dolari.

În prezent, automobilul este obiectul unei tombole, iar de data aceasta poate fi obţinut contra unei sume minime de 10 dolari. Însă numele fericitului câştigător va fi tras la sorţi.

Tombola este organizată pe platforma de colectare de fonduri Omaze, iar încasările vor fi donate unor organizaţii care se ocupă de reconstruirea satelor devastate de război, de victimele traficului de persoane şi de ajutorarea săracilor.

Biletele pornesc de la 10 dolari (contra a 100 de posibilităţi de a câştiga) şi ajung la 5.000 de dolari.

Câştigătorului i se va plăti transportul până la Vatican - şi cazarea -, iar, în cadrul unei ceremonii speciale, va primi cheile maşinii, cu binecuvântarea papei Francisc. La eveniment va participa şi CEO Lamborghini, Steffano Domenicali.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate