Un liceu din Craiova a introdus in meniul elevilor mancare sanatoasa! Are o gradina bio in curtea scoli

Conducerea Colegiului Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan“ din Craiova a găsit o modalitate prin care le oferă elevilor mâncare sănătoasă.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Anul acesta, au reabilitat două sere din curtea instituţiei şi au plantat legume care ajung direct în bucătăria cantinei. Elevii ajuta la ingrijirea celor doua sere, scrie adevarul.ro.

„Legumele sunt bio şi au un gust aparte. Am învăţat ce înseamnă să faci agricultură pe bani puţini. Am pus şi noi umărul la acest proiect şi suntem mândri de acest lucru. Noi nu am muncit, ci, practic, am dat o mână de ajutor", a declarat un elev.

„Am zis să le oferim mâncare sănătoasă, aşa că am reabilitat cu bani din sponsorizări cele două sere. Suma a fost modică: 10.000 de lei. Mă bucur foarte mult că am reuşit să angrenăm şi elevii în acest proiect. Noi nu i-am pus la muncă, însă ne-au ajutat foarte mult. Cel mai important lucru este acela că au învăţat cât de mult contează să poţi avea pe masă o mâncare 100% bio“, a explicat Ionuţ Pătularu, directorul scolii.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro


Citește și:

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Aeroporturile vor introduce testele COVID-19 care dau rezultate în 30 de minute!

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Clipe grele pentru o tânără avocată din Cluj și fetița ei de doar un an, după ce părinții ei s-au infectat cu coronavirus: „Sigur nu stii durerea pe care eu am trait-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies