Un martor a povestit totul! "Lumea se uita la ei ca la circ! Nimeni n-a intervenit! A fost galagie mare aici in cartier!" - Uite ce a povestit omul!

Nea Marinica este persoana care a vazut tot ce s-a intamplat la casa lui Nicolae Guta din Popesti Leordeni. Omul era paznic la un santier din zona si a povestit ce s-a intamplat in acea seara fatidica. ##VIDEO251771##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereEl a marturisit ca au venit doua masini si s-a iscat un scandal in cartier extraordinar. "Eu imi faceam serviciul de paza si am auzit galagie mare de tot. Am vazut-o pe fata asta iesita jumatate pe geam, iar ceilalti incercau sa o traga inapoi. Ea tipa dupa ajutor, i-a cazut si telefonul pe jos. Politia a venit tarziu, dupa o ora si ceva. Eu am vazut cand ea dadea cu o ranguta metalica in geam. A fost scandal o jumatate de ora sau chiar mai bine. Lumea a iesit afara, dar nu s-a bagat nimeni. Toti sunau la politie. Nici nu aveau cum sa se bage ca scandalul era in casa, nu aici in strada. Ei au stat vreo 10 minute in casa acolo. Ei au intrat in panica si s-au speriat.", a spus un martor la tot incidentul de la casa lui Nicolae Guta de la Popesti Leordeni!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate