Un martor-cheie il da de gol pe Viorel Lis: "Pleaca numai cu ea, la 2-3 zile, beau numai sampanie scumpa, el ii promite numai vacante luxoase" - Uite ce spune fostul edil despre aceste acuzatii

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDupa ce s-a aflat ca Viorel Lis o insala pe Oana cu dame de companie, o tanara care lucreaza in acelasi loc cu blonda pe care Viorel o tot cauta marturiseste ca acest lucru se intampla des, la 2-3 zile.

"Povestea se repeta la 2-3 zile. Vine Viorel Lis si o ia. Cristina s-a plans la inceput ca e zgarcit, apoi s-a laudat ca are bani. A aparut recent pe Matasari, a venit sa ne fure noua locul. A fost plecata in alta tara si a venit inapoi ca are probleme cu mama ei.

Viorel a venit cu masina personala, ea s-a dus la el si noi ne-am certat eu ea. Apoi au plecat impreuna. Vine si pleaca numai cu ea, din acelasi loc, la 2-3 zile. Ne-am interesat de ea, vine a doua zi si se lauda la noi ca stau multe ore impreuna, ca beau numai sampanie scumpa, ca el ii promite numai vacante luxoase. fara descriere

Se lauda ca sta toata noaptea cu el si ne explica in detaliu ce face cu el, ne spunea ca primeste multi bani ca sa ii faca de toate"
, a marturisit o tanara de pe Matasari pentru Antena 1.

"Sunt minciuni! Sunt confundat des, imaginile pot fi unite cum vor unii. Nu discut!", s-a aparat Viorel Lis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate