Un martor la accidentarea teribilă în urma căreia Mihai Neşu a paralizat a rememorat momentele cumplite: „A căzut și a început să tremure. Noi credeam că glumește, că râde de noi”

Accidentarea lui Mihai Neşu l-a afectat pe fostul său coleg de echipă, australianul Michael Zullo.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Accidentarea lui Mihai Neşu a fost un eveniment care l-a impesionat pe un coleg de echipă. Michael Zullo, fost coechipier cu Mihai Neșu la Utrecht, a rememorat tragicul accident pe care l-a suferit jucătorul român în mai 2011. În vârstă de 28 de ani, Neșu a rămas de atunci paralizat, după o ciocnire cu un coechipier, Alje Schut,și a suferit mulți ani de recuperare, a relatat gsp.ro. Michael Zullo încă joacă, la 31 de ani. E fundașul stânga al lui FC Sydney. Acasă, în Australia. Într-un interviu pentru Fox Football, acesta şi-a amintit de accidentul care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu. 

Citeste si: Cum e viața lui Mihai Neșu după accidentul care l-a lăsat imobilizat în scaunul cu rotile: „Mi se pare că viața mea e mai de folos decât înainte pentru cei din jur”

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Actorul Dragoș Pâslaru, devenit călugăr, e acum starețul unei mănăstiri dedicate artiștilor! Cum arată părintele Valerian la 68 de ani

Citeste si: Mihai Neşu a descoperit credinţa ortodoxă la o mânăstire din deşertul Arizona! Cum l-a învăţat un preot să îşi salveze sufletul după ce a paralizat!

Pe 10 mai 2011, Neșu și Zullo au participat la un antrenament la FC Utrecht. "Și acum mă înfior numai când mă gândesc la acele clipe", a spus Zullo. "Neșu era internațional român, un jucător important la Utrecht și un favorit al fanilor. Eu eram un tânăr de 22 de ani care încercam să-i iau locul. Decizia fusese luată, el urma să se transfere la sfârșitul acelui sezon. Și totuși, mă ajuta cât putea de mult. Era un om atât de bun. Și un jucător bun. Era fericit. Apoi, de la o zi la alta...", a continuat Zullo. (vezi care este meseria nouă de care s-a apucat Neşu)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mihai Neșu, confesiune cutremurătoare, la opt ani după accidentul care i-a schimbat viața: „Abia după doi ani m-am spovedit”

Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: ”Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile: „Nu mi-ar face mie bine să port pică. Iar durerea sufletească e la el!”

Mihai Nesu a aparut fara scaun cu rotile, la sapte ani de la accidentul care l-a lasat invalid

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies