Un medic chirurg de la Spitalul Universitar a murit! Se infectase cu coronavirus de la o pacientă

Cătălin Bărbulescu, medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgență din București, a murit în seara zilei de luni, 18 ma

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Coronavirus. Cătălin Bărbulescu, medic chirurg de la Spitalul Universitar, a murit! Se infectase cu coronavirus de la o pcientă


In articol:

Cătălin Bărbulescu, medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgență din București, a murit în seara zilei de luni, 18 mai. Medicul avea vârsta de 65 de ani și suferea de mai multe afecțiuni. El s-a infectat cu coronavirus după ce a intrat în contact cu pacientă caer a fost și ea testată pozitiv.

"Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu, a încetat din viață aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgență suferă azi prima pierdere în această lupta cu vremurile", a anunțat spitalul în dimineața zilei de marți, 19 mai, pe pagina de Facebook a unității medicale.

Citeste si: Păreau o familie model, dar ascundeau secrete cutremurătoare! Tatăl și-a abuzat sexual fiicele timp de zece an la rând! Ce mesaje au găsit anchetatorii în telefoanele lor

Citeste si: Creatoarea Polidinului, celebrul vaccin românesc, nu crede în apariția rapidă a unui vaccin anti-Covid: „Perspectiva este îndepărtată”

Citeste si: Tuncay, reacție dură după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Andreea Marin! ”Dacă se dovedește că am afirmat asta, plec din țară”

Medicul chirurg de la Spitalul Universitar suferea de mai multe afecțiuni

Medicul, cu specializarea Chirurgie toracică, era cunoscut și respectat în meseria lui. El suferea,d in păcate, de mai multe afecțiuni: boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC), hepatită C, diabet, sechele de tuberculoză. 

Chirgugul de la Spitalul Universitar a fost internat în primă fază la Insitutul Matei Balș din Capitală, iar apoi a fost transferat la Institutul Marius Nasta, acolo unde și-a dat ultima suflare, după două săptămâni de internare.

Conform informațiilor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, până în acest moment, au fost infectate cu coronavirus 2.625 de cadre medicale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate