Un medic din Deva a explicat de ce mor tinerii infectați cu coronavirus! „De aici încep infecțiile, nu din cauza COVID-19”

Un medic din Deva a explicat care ar putea fi unul dintre motivele pentru care mor și tineri infectați cu coronavirus, deși nu suferă de comorbidități.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Medicul Roxana Betea, specialist ATI la Spitalul Judeţean Deva, este infectată cu coronavirus. Ea a venit cu oposibilă explicație atunci când a fost întrebată de ce există pacienți tineri care mor după ce ajung în spital infectați cu COVID-19, deși nu au comorbidități.

“Când vedem tineri care mor noi, medicii, ne-am gândit că probabil e pneumonie suprainfectată. Dacă ei ajung să nu mai respire sunt puşi pe ventilator. De aici încep infecţiile, cele nosocomiale, de unde chiar mori, nu din cauza COVID-19”, a declarat aceasta pentru MEDIAFAX.

„Morţii din România tineri ajung să moară de infecţii nosocomiale, o pneumonie suprainfectată, care nu răspunde. Ajung să dezvolte o cultură care nu răspunde la absolut nimic, la coktailuri de antibitoice”, a mai spus medicul Roxana Betea din Deva.

Citeste si: O asistentă din Suceava, mărturisiri halucinante după ce un pacient infectat cu coronavirus a fost plimbat zece ore între spitale: „Vă rog frumos, ajutaţi-mă că nu mai pot! Pacientul este grav!”

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. John Prine a fost ucis de coronavirus! „O adevărată comoară naţională şi un compozitor pentru posteritate”

Citeste si: Strigătul de disperare al unei asistente de la Suceava: "Ne lipim combinezoanele cu scotch și le căptușim cu cearșaful de pe targă"

Ce sunt infecțiile nosocomiale

Infecțiile nosocomiale sunt infecții intraspitalicești. Ele sunt o problemă importantă la nivel de sănătate publică și există în toată lumea, fiind una din cauzele deceselor din spitalele din întreaga lume. Cu aceste probleme se luptă atât țările cu un venit economic scăzut, cât și țările dezvoltate.

Citeste si: Sute de oameni s-au înscris să testeze vaccinul împotriva coronavirus! Autoritățile din Rusia spun că ar putea începe din iunie

În România, infecțiile nosocomiale reprezintă o reală problemă, dacă ne gândim la faptul că 37 de tineri prinși în incendiul de la Colectiv au murit în spitale din cauza infecțiilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate