Un medic din Spania plânge în hohote, în fața camerei: "Ni s-a spus să-i lăsăm să moară pe cei bătrâni"

Scenariul de groază din Italia se aplică și în Spania, acolo unde numărul deceselor de coronavirus a depășit 2.000.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Medic din Spania, mesaj plângând:

Aflat pe locul 5 în topul celor mai performante din lume, Sistemul medical spaniol este acum în colaps.

Un medic plânge în hohote, în fața camerei, după ce a fost anunțat că nu mai sunt ventilatoare. Motiv pentru care s-a luat decizia că bătrânii să fie lăsați să moară, pentru a salva viețile celor tineri.

Medicul spaniol nu reușește să-și stăpânească lacrimile, într-un video realizat după ce în urmă cu puțin timp aflase că li s-a cerut personalului sanitar din toată Spania să decidă cine trăiește și cine moare. Mai mult, ordinul este clar: "persoanele peste 65 de ani trebuie lăsate deoparte"!

Citeste si: O asistentă din Suceava dă cărțile pe față! „Nu vor să ne facă teste ca să venim la muncă în continuare. Dacă ies pozitive?”

Citeste si: Breaking News. A murit Paul Goma. Fusese infectat cu Coronavirus

Citeste si: Drama unei asistente din Suceava, infectată cu COVID-19. După ce s-a întors acasă, soțul ei a murit: „Vreau să plec, să dau...”

”Trebuie închis Madridul și trebuie echipamente medicale, pentru că altfel nu se va putea opri propagarea acestui virus! Vă rog să transmiteți, să distribuiți, ca să se știe! Deja trebuie să alegem pe cine nu intubăm, pentru că nu sunt ventilatoare.

Medic din Spania, mesaj plângând:

Cum le va păsa politicienilor de situația economică viitoare dacă nu dau doi bani pe viața de acum a personalului din sănătate. Cum se vor ocupa de economie, dacă nu se ocupă de viețile noastre?

Asta se întâmplă. Barca se scufundă, spitalele intră în colaps și aici deja trebuie să alegi: cine trăiește și cine moare. Așa că să transmitem tuturor. Sunt medic în Madrid. Aceasta nu e o minciună, este adevărul. Este ceea ce se întâmplă în spitalele din Madrid”, spune medicul într-un mesaj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate