Un medic le-a oferit o lecție importată unor farmaciste care-l bârfeau la pacienții săi! „Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?”

Bărbatul a aflat cu uimire că două farmaciste îi aduceau injurii, deși ele nu-l cunoșteau personal.

Sorin Bivolaru
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Un medic din Galați, pe numele său Sorin Bivolaru, a avut un șoc când a aflat, în timp ce statăea la coadă la o farmacie, că nu este un specialist deloc bun, ba mai mult este și mitocan, arogant și...nesimțit,

acestea au fost cuvintele doamnelor farmaciste la adresa bărbatului, chiar de față cu una dintre pacientele sale. 

Bătrânica venise la farmacie să-și cumpere medicametele prescrise de medic, însă s-a lovit de o altfel de recomandare. Cele două femei din spatele tejghelei i-au spus că mai bine își caută un alt medic, pentru că cel care i-a eliberat rețeta nu este un unul bun. Sorin Bivolaru a auzit toată conversația. Iată cum le-a mustrat pe cele două. 

Sorin Bivolaru
Sorin Bivolaru[Sursa foto: Facebook]

Medicul din Galați a aflat de la două farmaciste că nu se pricepe la meseria pe care a studiat-o ani de zile 

Bărbatul a povestit pe pagina personală de Facebook o întâmplare pe care nu și-a imaginat că o va trăi vreodată! Era o zi normală pentru el. A plecat la alergat, iar în drum spre casă s-a oprit la farmacie, însă ce a urmat pare desprins dintr-un film de comedie. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: 18 doze de vaccin Pfizer, irosite! Au fost aruncate la gunoi de personalul unui centru din Arad! „Există suspiciunea că...”

„În drum spre casă, intru într-o farmacie. În fața mea o bătrânică îi întinde o rețetă simplă ”domnișoarei”.

După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei. O altă ”domnișoară”. Domnișoara 2, apucă rețea și după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă ”s-a întâmplat ceva?”. Domnișoara 2 răspunde ”nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat rețeta”. ”E vreo problemă cu rețeta?”, continuă bătrânica să întrebe. ”Cu rețeta nu, dar puteați să alegeți un medic mai bun” (rețeta era parafată de mine), răspunde domnișoara 2”, își începe povestea medicul. 

Sorin Bivolaru le-a dat o lecție celor două farmaciste 

Medicul a urmat după bătrânică și extrem de curios, fără să-și dezvăluie identitatea, le-a solicitat explicații celor două farmaciste, care păreau că știu multe despre el. Răspunsul uneia dintre farmaciste l-a luat prin surprindere, mai eles că ea își dădea cu părerea în legătură cu el fără ca măcar să-i fi fost pacientă sau să-l fi cunoscut vreodată. Astfel că, bărbatul nu s-a abținut și i-a dat o lecție importantă!

Citeste si: Criminalul din Onești a ieșit din operație! Medicii i-au extras nu mai puțin de 9 gloanțe „Pacientul a fost detubat și este pe Terapie Intensivă”

„Pleacă bătrânica, urmez. ”Mă iertați că vă întreb, de ce spuneți că Dr. Bivolaru nu e așa bun?” Domnișoara 2 simte pericolul și încearcă să se eschiveze. Nu mă las ”am programare la el joi, aș vrea să știu dacă mai merg sau nu”. ”Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?”. ”Pe mine nu mă deranjează aroganța mitocănia și nici nesimțirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema” îi răspund. ”Păi am auzit că, nici ca medic nu e așa bun” îmi răspunde domnișoara 2. ”Ați auzit? Credeam că i-ați fost pacientă”. Eu dacă aș spune că am auzit despre dumneavoastră că sunteți genul de fată care face un test de inteligență și rezultă că e frumoasă, credeți că ar fi corect față de dumneavoastră?!”, a mai contiuat medicul.

Sorin Bivolaru și-a închiat postarea cu o concluzie: „O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva și nu i-a făcut!”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un fost primar bolnav de COVID a reușit să fugă din spital, după ce s-a luptat fizic cu două asistente care încercau să-l oprească. Momentul halucinant a fost filmat VIDEO

Cum arată soția și fiul lui Nelu Tătaru. Imagini văzute prima oară cu familia ministrului Sănătății

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce se va întâmpla după pandemia de coronavirus

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies