Un medic român aruncă bomba despre marele Arnold: ”El spunea că în Austria a folosit Naposim, un medicament făcut de Terapia Cluj!”

Medicul Alexandru Butoi a dezvăluit că Arnold Schwarzenegger s-a dopat în tinerețe cu Naposim, un medicament produs în România, la Cluj.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Medicul Alexandru Butoi a dezvăluit că Arnold Schwarzenegger (72 de ani), celebrul sportiv, actor și politician născut în Austria, s-a dopat în tinerețe cu Naposim, un medicament produs în România, la Cluj. 

Citeste si: Singurul scandal din viata lui Cristian Topescu! Celebrul comentator a fost amenintat cu tribunalul de un fost campion olimpic! | DEZVALUIRI

Citeste si: Se însoară! Un celebru actor şi-a cerut de soţie iubita! "Sunt fericit că ai spus da"

”Arnold Schwarzenegger avea două bypass-uri coronariene la 52 de ani! Lumea nu ştie treaba asta. El a fost un model în ceea ce priveşte hrana, ca să spun aşa, nu a fost gras. Dar steroizii luați de-a lungul vieţii au dus la afecţiunile respective. E adevărat că nu a cedat şi nu a murit la 40 de ani ca alţii pentru că la vremea lui foarte puţini steroizi existau în lume şi foarte puţini creaţi pentru sport”, și-a început declarațiile medicul Alexandru Butoi. 

fara descriere

Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca in filme de acţiune precum ''Conan Barbarul”, ''Commando'' sau ”Terminatorul”. 

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate