Un  MILION DE EURO pentru vietile a doua fetite: UNA OMORATA, iar cealalta lasata invalida!

Judecatoria Brasov a stabilit recent ca daunele morale pentru victimele lui Huidu sa fie de 360.000 de euro, platite de asiguratorul vedetei TV, prin polita de asigurare. Dar nu aceasta este cea mai mare despagubire din Romania. Recordul s-a stabilit in urma unui accident groaznic petrecut in 2009.

Distribuie pe:

fara descriereUna dintre fetitele accidentate la Stefanesti a fost transportata de catre medici la BucurestiCea mai mare despagubire platita vreodata in Romania pentru un accident rutier este de 1.000.000 de euro. In urma acelui accident groaznic, petrecut in localitatea argeseana Stefanesti, o fetita de patru ani a murit, iar alta micuta de 3 ani a ramas invalida pe viata.

Tragedia a avut loc in 2009, cand o soferita, Simona Procopiu Predut, sotia unui om de afaceri din Stefanesti s-a urcat cu un SUV pe un morman de nisim unde cele doua fetite se jucau. In 2010, instanta din Pitesti a hotarat ca despagubirile pentru familiile celor doua micute sa fie de cate 500.000 de euro fiecare!

Conducatoarea auto a fost  condamnata la doi ani de inchisoare, cu suspendare, hotararea definitiva, decisa de magistratii Curtii de Apel Pitesti, avand amendamentul ca, daca in urmatoarea perioada de cini ani, femeia comite o alta fapta penala se va pune in aplicare o pedeapsa cu executare.

Serban Huidu a primit o pedeapsa de doi ani si sase luni cu suspendare in urma accidentului de langa Predeal. Pe 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus (judetul Brasov), Huidu a provocat un accident care s-a soldat cu moartea a trei persoane. Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balog, toti trei colegi la o firma din Brasov, se indreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia in care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de doi si patru ani si cu bona acestora.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate