Un militar roman care a fost in Afganistan, diagnosticat cu cancer! Internat de doi ani in Germania, barbatul este tratat de medicul lui Jose Carreras!

Florin Boc este un militar roman care a fost in misiuni in Afganistan, Irak si Kosovo.

Distribuie pe:

fara descrieresursa foto: evz.roBarbatul in varsta de 34 de ani a fost diagnosticat in urma cu doi ani cu leucemie mieloblastica. Tratat de medicul trupelor americane, Florin a fost trimis la o clinica din Germania. Acolo a primit ingrijirea si tratamentul de care avea nevoie.

Militarul a fost supus unui transplant de maduva la inceputul acestui an. Cel care l-a vindecat este medicul lui Jose Carreras. Cu toate acestea, organismul lui Florin este extrem de slabit si predispus la infectii. Acum este tratat de e-coli, iar rinichii i-au fost si ei atacati, scrie Evenimentul Zilei.

Florin Boc a urmarit la televizor parada de 1 Decembrie si a marturisit ca nu si-a putut stapani lacrimile.

„Am plâns de emoţie ca un copil, dar sunt acele emoţii care mă fac să simt că sunt militar şi român. Sper ca, într-o zi, să mai fiu lângă camarazii mei, acasă, de Ziua Naţională”, a declarat el.

„Cineva îmi spunea că suntem construiţi fără piese de schimb. Medicul meu îmi spune că el ştie să şi repare. Pentru fetiţa mea, aş vrea să reuşească”, a completat el.


Tratamentul pe care il face militarul roman in Germania este costisitor, iar persoanele care vor sa il ajute pot dona bani in contul RO41RZBR0000060012540979, deschis la RAIFFEiSEN BANK, filiala Bistriţa- Calea Moldovei, pe numele Boc Florin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate