Un mire din Craiova a pierdut darul de la nuntă la păcănele. Suma era uriaşă! Cum a reacţionat mireasa când a aflat

O mireasă din Craiova a avut parte de momente de şoc atunci când a aflat că proaspătul ei soţ a pierdut toţi banii primiţi ca dar la nuntă.

Autor: A. I.

Suma era una uriaşă pentru cei doi, 40.000 de lei. Bărbatul a reuşit să piardă aceşti bani în numai 2-3 ore, după care s-a întors în patul matrimonial ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, informează Cancan.

Mireasa şi mirele mai aveau de achitat costuri legate de nuntă. Dimineaţa, atunci când s-au trezit, s-au urcat în maşină cu scopul de a plăti datoriile respective.

Numai că, stupoare pentru mireasă, banii nu mai erau! Bărbatul i-a mărturisit proaspetei soţii totul, că în timp ce dormea el a plecat la cazino şi a pierdut banii familiei la păcănele.

Femeia nu a putut să treacă peste acest episod şi a decis să divorţeze. Cu siguranţă nu va uita niciodată această întâmplare şocantă. Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei s-a transformat brusc în cel mai mare coşmar.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Veste bună pentru pensionari! Peste 100.000 de pensii cresc de luna aceasta! Cu cât vor fi mai mari

Doliu în lumea fotbalului din România! Un jucător de doar 21 de ani a murit

Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia

Profesorii vor primi bani în plus! Când intră suma pe card şi la ce pot fi folosiți banii

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă

Au apărut detalii cutremurătoare care ar juca un rol important în aflarea cauzei morții tinerei care a fost găsită pe plaja din Mamaia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies