Un nou atac în Franța! Sunt 10 victime, un mort și 9 răniți!

Doi bărbaţi au ucis cu arme albe o persoană şi au rănit alte nouă într-o suburbie a oraşului francez Lyon, transmite AFP, citând un bilanţ anunţat de autorităţi, relatează Agerpres.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Trei dintre răniţi sunt în stare gravă. Conform unei surse din poliţie, unul este într-o situaţie de „urgenţă absolută”.

Un prim bilanţ al victimelor făcea referire la şase răniţi.

Persoana ucisă este un tânăr de 19 ani.

Unul dintre cei doi atacatori a fost arestat, iar celălalt este căutat, a anunţat prefectura din Lyon, fără alte detalii.

Atacul a fost comis în jurul orei locale 16:30 (14:30 GMT) în apropierea unei staţii de metrou din Villeurbanne, o suburbie a oraşului Lyon.

A fost sesizat Parchetul din Lyon, în timp ce Parchetul Naţional Antiterorist francez (PNAT) monitorizează situaţia, dar deocamdată nu a preluat cazul, nefiind clar în acest stadiu dacă este vorba sau nu despre un atac terorist.

Anul trecut, un atac cu un colet capcană a rănit 14 persoane în acelaşi oraş. Autorul, un algerian în vârstă de 24 de ani, a fost arestat trei zile mai târziu şi a mărturisit că jurase credinţă grupării teroriste Statul Islamic.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate