Un nou botez în showbiz! Alin Cocoş şi Monica Orlanda şi-au creştinat băieţelul

Alin Cocoş şi Monica Orlanda şi-au botezat băieţelul, pe Andreas Mathias. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, la eveniment participând şi Adelina Pestriţu.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Adelina şi iubitul ei, Virgil Şteblea, au organizat şi ei recent botezul fetiţei lor, Zenaida Maria.

Alin Cocoş şi Monica Orlanda au o relaţie de aproape doi ani. Monica Orlanda şi Alin Cocoş au devenit părinţi în luna septembrie a anului trecut. Cei doi urmează să se şi căsătorească.

Alin Cocoş, fiul milionarului Dorin Cocoş, a avut o relaţie de lungă durată cu Gina Pistol. Cei doi s-au iubit timp de aproape patru ani, însă relaţia lor s-a încheiat brusc la începutul lui 2017, tot de atunci datând şi relaţia lui Cocoş Jr. cu Monica Orlanda.

"Presa de-a lungul timpului mi se pare că m-a subestimat... «Vai, săraca Gina a rămas singură!». S-a creat falasa impresie că pe mine mă poate lăsa oricine pentru o fată de oraş. Ideea este că la mine este problema. Eu nu ştiu ce vreau. Alin este un băiat foarte fain, are o familie foarte mişto, dar problema este la mine, recunosc. Majoritatea foştilor mei iubiţi au dorit să fiu mama copiilor lor, să facă o familie cu mine, dar eu nu ştiu ce vreau. Sunt o femeie de 36 de ani care îşi asumă tot. Hai să spunem că tot timpul a fost vina mea! Ştiu să ofer bărbatului de lângă mine foarte multă libertate, dar atunci când planurile mele nu mai coincid cu ale lui, prefer să mă retrag.

Îmi doresc să fac copil cu un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu o să fim împreună pentru totdeauna. Vreau să ştiu că pot conta pe el. Eu las de la mine foarte mult. Eu nu mai cer bărbatului să se schimbe. Sunt o femeie liberă, o femeie care ştie ce vrea, care ştie ce nu vrea, care poate face o drumeţie mâine şi să doarmă în cort. Cred că de data aceasta este o ruptură definitivă. Alin este un băiat foarte mişto, dar din păcate nu este ceea ce îmi doresc eu. Vreau un bărbat care să ştie să ofere libertate. Eu sunt un spirit liber şi îmi doresc pe cineva care să fie ca mine. Sunt şi de casă, aceasta este problema mea", declara după despărţire Gina Pistol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: