Un nou caz Elodia? Probele găsite de anchetatori în casa manechinului care s-a spânzurat sunt incredibile!

Crimă sau sinucidere? Asta este întrebarea la care trebuie să răspundă acum anchetatorii care se ocupă de cazul lui Constantin Toma, un tânăr manechin de culoare, găsit mort în propria casă.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Detalii despre acest caz au fost prezentate în această seară la Ştirile Kanal D. 

Sunt câteva zile de la tragedie, dar până acum nu se ştie cu exactitate cauza morţii. Familia indică o crimă, mulţi înclină spre ipoteza sinuciderii. Poliţiştii au mers în casa manechinului din Bucov, iar ce au găsit aici i-a şocat.

Urme de sânge, urmele unei petreceri şi a unui scandal, dar şi o casă cu adevărat devastată. Aceste probe urmează să fie analizate pentru a se stabili dacă e vorba de crimă sau nu.

Mama lui Constantin Toma le-a arătat urme de sânge pe pereţi, urme de mâini, dar şi pete suspecte pe pereţi. Astfel de pete de sânge au dus la rezolvarea celui mai celebru caz de moarte suspectă din România, cel al avocatei Elodia Ghinescu.

Nimeni nu îşi explică acele urme, dar nici faptul că uşile de la dormitoare şi se la baia din casă erau devastate, la fel ca şi unii pereţi din imobil.

S-au găsit pete de sânge în zona întrerupătorului din hol, dar şi pe una dintre grinzi. Alte pete suspecte au fost fotografiate pe pereţi, totul culminând cu amprente pe unul dintre pereţii din livingul casei.

Toate aceste detalii urmează să fie analizate de criminalişti, iar, într-un final, se va ajunge la o concluzie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăguşanu, eliminată de la emisiunea din Asia! Nu a rezistat nici două săptămâni

Gabriela Firea a ţinut discurs în spaniolă! Cum s-a descurcat Primarul General al Capitalei

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Andra, declaraţie bombă: "Şi eu sunt gravidă"

Alisa, 15 ani, a fost violată şi ucisă cu bestialitate! Cea care i-a descoperit trupul în pădure face mărturisiri şocante: "Faţa adolescentei era acoperită cu sânge...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies