Stiri

Un nou caz halucinant intr-o scoala din Romania! O profesoara a sedus un elev cu handicap: "Faceau tot felul de lucruri greu de imaginat si de inteles"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un nou caz halucinant intr-o scoala din Romania! O profesoara a sedus un elev cu handicap: "Faceau tot felul de lucruri greu de imaginat si de inteles"
 
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Tulcea a demarat o ancheta privindo presupusa relatie interzisa intre o profesoara si un elev cu handicap dintr-un centru de plasament. 
 
Un angajat a scos la iveala detalii scandaloase. 
 
"Copilul se lauda ca se intalneste cu Mirela si ca face tot felul de lucruri greu de imaginat si de inteles. Din cate stiu eu, profesoara nu mai lucreaza la scoala pentru ca doamna director de acolo a sfatuit-o sa-si dea demisia, prin februarie, pentru a nu iesi cazul la iveala. Insa ei tot se intalnesc. Au fost vazuti impreuna prin diverse locuri din oras”, se arata in scrisoarea respectiva.
 
Relatia dintre profesoara si elev ar dura de la inceputul anului scolar si directoarea ar fi stiut de acest caz.
 
“Relatia dureaza de la inceputul anului scolar. Directoarea scolii a protejat-o pe angajata, dar nu s-a gandit ca face rau copilului. Dupa ce a plecat profesoara de la scoala, copilul povestea ca directoarea il chema in biroul ei si discutau tot felul de lucruri legate de relatia dintre el si profesoara”, se mai arata in scrisoare.
 
“La nivelul Directiei am instituit masuri pentru a realiza o ancheta. Am aflat acum din partea sefului de centru ca existau elemente, nu neaparat de ingrijorare, dar de atentie speciala, fapt care i-a determinat pe lucratorii centrului respectiv sa se deplaseze la Scoala Speciala tulcea acolo unde invata elevii nostri sa discute cu directorul institutiei respective. Am inteles ca a avut loc o discutie intre seful de centru, directorul scolii numarul 14 si doamna respectiva. Doamna profesoara a negat totul. Ea si-a dat demisia de la scoala speciala in luna ianuarie”, a declarat seful DGASPC Tulcea.
 
 
El a spus ca acest comportament care a atras atentia angajatilor centrului respectiv a avut loc in timpul vacantei de iarna.
 
“Comportamentul care a atras atentia lucratorilor nostri s-a petrecut in timpul vacantei de iarna, la sfarsitul lui decembrie, inceputul lui ianuarie. Nu am avut elemente concrete,  doar suspiciuni. De exemplu, a avut loc o discutie telefonica la o ora mai tarzie si acest lucru a atras atentia. Dar nu stim continutul discutiei”, a explicat Gabriel Marinov, potrivit news.ro. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune