Un nou caz șocant în apropiere de Caracal! Un șofer de autobuz a agresat sexual patru eleve! Un polițist învinuit în cazul Alexandrei Măceșanu, implicat și el

Un nou caz șocant în apropiere de Caracal! Un șofer de autobuz a agresat sexual patru eleve!

Distribuie pe:


In articol:

Șoferul unui autobuz care circula pe o rută în apropiere de Caracal a fost găsit nevinovat, deși se pare că bărbatul în vârstă de 62 de ani ar fi abuzat patru eleve. Cu toate că declarațiile victimelor există, ba mai mult decât atât, acestea sunt de-a dreptul tulburătoare, se pare că polițiștii l-au declarat totuși nevinovat pe bărbat.

Mama uneia dintre victime povestește că: "S-a întâmplat şi-n microbuz, îi punea mâna pe picior şi pe sân. I-a zis că dacă are prieten, fetiţa a spus că nu are. La care el i-a spus că o învaţă el să iubească. Altei fetiţe, mai mare decât fetiţa mea cu un an, tot aşa, în microbuz, i-a pus mâna, a pipăit-o...", iar toate acestea chiar sub nasul polițiștilor.

Un nou caz șocant în apropiere de Caracal! Un șofer de autobuz a agresat patru eleve! Un polițist învinuit în cazul Alexandrei Măceșanu, implicat și el

Femeia, disperată, spune că a făcut mai multe sesizări, dar toate au fost în zadar, pentru că polițiștii nu au luat-o în serios, astfel că femeia s-a văzut nevoită să sune la 112.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Imagini sfâșietoare cu Ioana, fetița de 8 ani din Mânzătești, ucisă și abandonată pe marginea drumului. Copila visa la un ghiozdan și o păpușă Barbie

Citeste si: Cine este, de fapt, noua iubită a lui What’s Up: „Simina și-a adus dușmanul în viață...”

Citeste si: Vești proaste despre Oana Roman! A fost externată din spital, dar se simte rău în continuare

Potrivit expertizei psihologice a uneia dintre fete, se arată clar că a suferit traume emoționale, iar un alt martor susține că polițiștii au fost cei care ar fi schimbat declarația fetei, mai mult decât atât, cel care ar fi schimbat declarația ar fi chiar unul dintre agenții învinuiți în cazul Alexandrei Măceșanu.

Deși expertiza psihologică arată că una dintre fete, în vârstă de 13 ani a suferit traume emoționale severe, cazul a fost închis, iar șoferul a fost declarat nevinovat!

Urmatorul articol
Citește și:

Imagini șocante! O femeie a fost surprinsă în timp ce își abandona bebelușul în spatele unui magazin

Imagini sfâșietoare cu Ioana, fetița de 8 ani din Mânzătești, ucisă și abandonată pe marginea drumului. Copila visa la un ghiozdan și o păpușă Barbie

Raluca de la Puterea dragostei s-a făcut de râs la plajă! Cum a apărut cu iubitul ei

Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă după ce a suferit un preinfarct! ”Am luat o decizie radicală pentru mine și sănătatea mea”

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies