Un nou caz Sorina în România! O fetiță de 7 ani, păzită de zeci de oameni pentru a nu fi luată cu forța de la asistenții maternali! Situație explozivă la Bocșa

Un nou caz Sorina se prefigurează pentru o familie de asistenți maternali din Bocșa. Aceștia așteaptă dintr-o zi în alta executorul să le smulgă fetița pe care au crescut-o timp de 6 ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Un caz identic cu cel al Sorinei a apărut în vestul țării, mai precis la Bocșa, județul Caraș Severin. Familia Miloș refuză să o cedeze pe micuța Gabriela (7 ani) unei familii din Timișoara, care a finalizat actele de adopție. Tensiunea a atins cote maxime în urmă cu două zile, atunci când un executor judecătoresc urma să vină acasă la familia Miloș și să ia fetița. Câteva zeci de persoane s-au strâns în fața casei familiei pentru a opune rezistență, dacă situația ar fi degenerat, însă în ultimul moment s-a decis amânarea executării silite, după ce familia adoptivă a solicitat acest lucru.

Micuța Gabriela a fost luată în grija asistenților maternali încă de când avea un an. Ea suferă de o boală rară, criza hohotului de plâns, care s-a agravat în ultima perioadă. De asemenea, de când a aflat că urmează să plece de la familia Miloș, face atacuri de panică și suferă de anxietate. Gabriela este extrem de atașată de singura ”mamă” pe care o cunoaște, Cornelia Miloș, iar familia asistenților maternali nu concepe să se despartă de fată.

Citeste si: Primele declarații! Soții Șărămăt, în stare de șoc după ce Sorina le-a cerut să nu mai spună prostii: "Se vede de la o poștă că filmarea e o făcătură" EXCLUSIV

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?"

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE din vila uriașă a familiei Șărămăt! Vezi AICI în ce condiții a crescut Sorina până să plece în America! Familia din Baia de Aramă o așteaptă acasă

De ce nu a fost adoptată Gabriela de asistenții maternali?

Procedura de adopție a Gabrielei a fost finalizată în această vară iar între timp și asistenții maternali au cerut să adopte fetița. Demersul nu a mai fost însă aprobat, pentru că familia din Timișoara solicitase deja adopția.

Reprezentanții DGASPC Caraș Severin susțin că familia Miloș a cerut să adopte fetița abia în luna martie a acestui an, însă procedura a fost întârziată din cauza faptului că la data la care comisia s-a deplasat acasă la familia Miloș, nu a găsit pe nimeni.

Sursă foto: sursadevest.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl adoptiv al Sorinei, fetița înfiată din Baia de Aramă, declarații șocante: ”Am fost hărțuiți și aici, în America”

Ce se întâmplă acum cu Sorina, fetița înfiată de familia Săcărin! Mărturiile unui român din SUA

Imagini cu Sorina din America! Micuța cântă la pian, cu zâmbetul șters

Sora Sorinei, fetița înfiată de o familie din SUA, suferă de dor! "Măcar pe ele să le lase să vorbească"

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies