Un nou caz zguduie România! Tânără sechestrată, legată și obligată să-și guste sângele: "Uite cum curge sângele din tine, ia şi mâncă". Monstrul a filmat totul

Un nou caz șocant în România s-a petrecut în Deva. Un bărbat care a avut o aventură cu o tânără a apelat la o metodă halucinantă pentru a-și salva căsnicia.

Tânără sechestrată de bărbatul cu care avea o aventură
Tânără supusă la chinuri groaznice de către amant[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Bărbatul, care a avut o aventură cu o tânără, a decis să se răzbune pe ea, să o sechestreze și să facă un video în care să-i ceară iertare soției sale.

S-a îndrăgostit de o tânără cu 20 de ani mai tânără, dar a traumatizat-o pe viață

Bărbatul de 45 de ani deține un imobil în care funcționează un bar, în Deva. În localul respectiv, care era aproape de școala unde studia fata, el a întâlnit-o pe tânăra cu aproape 20 de ani mai tânără. Aceasta s-a îndrăgostit de bărbat și în 2018 au început o relație. Potrivit declarațiilor din dosar, între cei doi existau doar raporturi sexuale orale. Bărbatul susține în declarația sa că în acest fel el nu ar comite un adulter. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși de soția bărbatului, care a decis să-l părăsească și a plecat de acasă. Disperat că își va pierde căsnicia, bărbatul a recurs la un gest pe cât de disperat, pe atât de șocant.

Bărbatul s-a întâlnit cu tânăra chiar în barul în care s-au cunoscut. La un moment dat, în local au rămas doar ei doi și o femeie, care avea să devină complice. La un moment dat, cei trei au plecat la locuința bărbatului și s-au așezat la masă în bucătărie.

Citeste si: O mireasă a murit chiar în timpul ceremoniei sale de căsătorie. A fost înlocuită chiar de sora ei, iar nunta a continuat

Amantă sechestrată, bătută, obligată să-și guste sângele. Totul a fost filmat

Un nou caz zguduie România! Tânără sechestrată, legată și obligată să-și guste sângele
Sechestrată și bătută de amant[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Fata a fost legată de scaun și inițial nu a opus rezistență, pentru că bărbatul i-a indus ideea unui jos, iar ea a crezut. Ea și-a dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care acesta i-a strâns mâinile și picioarele cu bandă adezivă lipită de scaun.

Citeste si: Primele imagini cu mama din Maramureș care și-a ucis ambii copii. Tatăl micuților face declarații cutremurătoare: "Fetița încă sufla..."

Ulterior au urmat o serie de întrebări, cu scopul de a o face pe soția bărbatului să se întoarcă acasă, însă răspunsurile date de fată l-au scos din minți pe bărbat. Nervos, acesta a început să o lovească cu palmele peste față, până i-a provocat o sângerare pe nas. În tot acest timp, cea de-a doua femeie filma totul.

”Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovadă de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona feţei, a tras-o de păr, i-a mânjit faţa, scalpul şi tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, solicitându-i să-şi ceară scuze şi să promită că nu-l va mai căuta. Deşi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenţă fizică, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizică şi supunerea la umilinţe, reproşându-i că i-a distrus familia. Tratamentul pe care l-a suferit, a fost unul degradant. De asemenea, în aceleaşi împrejurări persoana vătămată, la solicitarea inculpatului a cerut iertare soţiei acestuia şi a promis că nu va mai interveni în vreun fel în relaţia maritală şi nu va mai vorbi ”nimic rău de nimeni”, se precizează în hotărârea instanţei de fond.

Filmarea video, acre durează mai mult de 8 minute, a suprins și momentul în care fetei i se umplea fața de sânge din cauza hemoragiei nazale, iar bărbatul îi spune: ”uite cum curge sângele din tine, ia şi mâncă, mâncă, sângele”.

Citeste si: O tânără de 14 ani și-a pus capăt zilelor după ce a fost abuzată de un grup de cinci băieți într-un cimitir!

Ce pedepse au primit bărbatul și complicea lui

După ce a realizat filmarea, bărbatul a spălat-o pe tânără, i-a dat un tricou curat și a lăsat-o să plece. Fata a depus plângere la poliție. Bărbatul și complicea lui care l-a ajutat cu filmarea au fost trimişi în judecată şi condamnaţi. Bărbatul a primit 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj, iar femeia a primit 1 an de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani. Cei doi trebuie să plătească și daune morale victimei. Fapta s-a petrecut în urmă cu trei ani și hotărârea nu este definitivă în acest caz nici acum.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Descoperire macabră foarte aproape de conacul în care locuiesc Meghan Markle și prințul Harry!

Nu se găsește cheia de rezervă de la mașina omului de afaceri asasinat la Arad. Ioan Crișan o ținea tot timpul în același loc

O mireasă a murit chiar în timpul ceremoniei sale de căsătorie. A fost înlocuită chiar de sora ei, iar nunta a continuat

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Horoscop luni, 26 iulie! Zodia care are parte doar de deziluzii. Pierde o sumă mare de bani astăzi

BOMBA! Barbatul cu care a fost prinsa Andreea Mantea! E cutremur in showbiz

Dezastru termic în România. Vor fi cele mai ridicate temperaturi. Vor fi nopți de foc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies