Un nou dosar penal pentru criminala de la metrou, Ce fapte grave a mai comis femeia

Criminala care a şocat întreaga Românie continuă să comită comită infracţiuni şi în spatele gratiilor şi se alege cu un nou dosar penal. Acum va fi cercetată şi pentru ultraj. Reprezentanţii Penitenciarului Jilava au făcut o plângere la Parchet, după ce femeia a ameninţat cu moartea şi a atacat două agente care o supravegheau, potrivit stiripesurse.ro.

Autor: A. B.Femeia, care pare să aibă probleme de sănătate mintală şi de stăpânire a controlului, a atacat în închisoare două persoane, responsabile de paza sa. Fără să fi avut un conflict anterior cu ele, Magdalena Şerban se pare că a ales să-şi verse mânia asupra lor. „În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat înjurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere.

Conform dispăziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune că „ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege.

Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de3 legislaţia în vigoare." a declarat Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie in lumea filmului! A incetat din viata

Irina Columbeanu a lansat provocarea, iar mama ei a acceptat-o! Cele doua au facut "slime" legate la ochi

Catalin Botezatu a vorbit despre copilaria sa! Ce ii facea mama lui atunci cand gresea: "Primeam cea mai groaznica pedeapsa"

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies