Un nou scandal la Puterea Dragostei! Conflict între Hamude și Bogdan! Băieții au intervenit

Un nou scandal a izbucnit în emisiunea de astăzi a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D. Hamude și Bogdan au fost la un pas să se încaiere.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Omul vorbește foarte urât la testimoniale de noi. Aici se dă că frați, prieteni etc și când ajunge la testimoniale vorbește urât. Hai că m-am uitat", l-a acuzat Hamude pe Bogdan.

Mocanu a confirmat. "Și eu m-am mai uitat. Să știi că tu vorbești urât la testimoniale de toți. Primul exemplu care îmi vine în minte e că mă băteai pe umăr că bine că nu m-am bătut cu Ricardo, mă ridicai în slăvi și la testimoniale a fost foarte urât ce au făcut băieții, fix în ziua de 8 martie. Să vă fie rușine, băieți", a spus acesta.

"Eu dacă spun ceva la testimoniale și mă deranjează ceva, îți spun în față. Tu nu îmi spui nimic în față și te duci la testimoniale", i-a spus Hamude lui Bogdan.

Mai mulți băieți l-au acuzat pe Bogdan că e fals. 

"Hai, dacă ai ceva să-mi spui, hai! Vino să-mi spui! Nu mai îmi zice că ești prietenul meu, că ești fals", i-a zis, extrem de nervos, Hamude lui Bogdan.

Roxana este de părere că băieții îl provoacă pe Bogdan fiindcă are deja două cartonașe galbene și știu că dacă îl ia pe al treilea va fi descalificat.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei îi atacă pe Andy și None! ”Andy mă chema afară să ne sărutăm fără să știe nimeni” EXCLUSIV

Citeste si: Adevărul despre stările de leșin ale Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”! Totul ar fi pornit de la criza de nervi a lui Ricardo

Citeste si: Andy și None de la Puterea Dragostei, despre Adrian: „În afara emisiunii, i-a dat Ricardo o palmă după ceafă și...” Asta nu s-a văzut la televizor

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate