Un participant la Eurovision dovedeşte că întrecerea a fost fraudată: “Televotingul a fost o mizerie. Au furat bani. TVR este complice”

Fanii au aflat că un participant la Eurovision dovedeşte că întrecerea a fost fraudată. E vorba despre Alin Dincă, liderul formaţiei Trooper.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Se poate spune că un participant la Eurovision dovedeşte că întrecerea a fost fraudată.

Adrian Dincă şi formaţia Trooper s-au calificat în finala Eurovisoon Romania 2019, unde au terminat pe locul 7, cu 29 de puncte (19 de la juriu şi 10 de la public). Concursul a fost câştigat de Ester Peony, cu piesa "On a Sunday", care a strâns (65 de puncte), fiind urmată de Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) şi Laura Bretan cu „Dear Father” (48 de puncte).  La mai bine de două săptămîni, liderul Trooper face dezvăluri despre sistemul de vot cu sms-uri. “Pentru că TVR a preferat să tacă, eu am să vorbesc. Televotingul din finala Eurovision a fost o mizerie. TVR a lucrat cu Simplus Invest SRL. Aceştia din urmă au gestionat sms-urile şi au încasat banii”,  a postat Dincă.( vezi ce spune Angela Similea despre Eurovision)

Citeste si: Daniel Ghiță face scandal după Eurovision: ”Votul trebuie anulat! Rușine juriului pentru discriminare”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Scandal la Eurovision! Adrian Romcescu desfiinţează piesa care reprezintă România! "Melodia e o mizerie, iar ea nu ştie să cânte!"

Citeste si: Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige Eurovision: “Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs că participanții creștini nu au dreptul să concureze”

Un participant la Eurovision dovedeşte că întrecerea a fost fraudată: "Nu au cum să taxeze un sms care nu este luat în calcul"

“Regulamentul spunea că poţi vota o singură dată pentru un artist.

Oamenii au votat. Însă în foarte multe cazuri, Simplus Invest nu a trimis sms-urile de confirmare. (Unii nu le-au primit nici până în ziua de azi.) Aşa că au mai dat încă un sms, şi încă unul, şi încă 10. Unii au primit mesaj cum că au votat de prea multe ori. Însă TOATE mesajele au fost taxate! Dacă unii au dat în disperare 20 de mesaje... au de plătit 20 de mesaje. Asta cu toate că regulamentul spunea că nu poţi vota de 2 ori de pe un număr de telefon. Prin urmare nu au cum să taxeze un sms care nu este luat în calcul. Consider că Simplus Invest au furat bani, iar prin tăcerea afişată de atâtea zile TVR le este complice. Din respect pentru toţi cei care au votat nu pot să stau şi să tac. Vreau să-mi cer eu scuze pentru mizeria asta făcută de Simplus Invest. Sfatul meu este să apelaţi la protecţia consumatorului fără ezitare”, a dezvăluit Alin Dincă.

Un participant la Eurovision dovedeşte că concursul a fost fraudat. Nu e primul scandal legat de finală

E clar că un participant la Eurovision dovedeşte că concursul a fost fraudat. Nu e primul scandal legat de finală. Mulţi consideră că Laura Bretan nu a învins pentru că doi reprezentanți ai comunității gay din Marea Britanie, aflaţi în juriu, nu au votat-o, sancţionând astfel o declaraţie a ei, făcută în timpul campaniei pentru Referendumului pentru Familie, în care se pronunța în favoarea familiei tradiţionale. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

România s-a prăbușit la pariuri pentru Eurovision după eliminarea Laurei Bretan!

INCREDIBIL, s-a aflat adevăratul motiv pentru care Laura Bretan a ratat Eurovision! Specialiștii au taxat-o! ”A falsat” EXCLUSIV

Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019, dar a fost printre cei mai slabi concurenţi la Olimpiada de Muzică! Vezi ce notă mică a luat Alexandra la interpretare vocală!...

Anca Serea, declarații despre al șaptelea copil: „O să-l fac!”

ȘOC TOTAL: Adevărul despre Florin Cîțu! Abia acum s-a aflat ce a făcut premierul (DOCUMENT)

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Imagini stranii pe cer. Un fenomen ciudat a apărut din senin. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies