Un pedofil a traumatizat o fetiță de patru anișori! La psihiatrie, micuța desenează în formă de falus până și copacii

Un nou caz de abuz sexual cutremură țara. De data aceasta, este vorba și despre traumele care rămân în urma abuzurilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

La vârsta de patru ani, orice copil ar trebui să își trăiască copilăria și să nu fie expuși la diferite situații în urma cărora pot rămâne traumatizați pe viață. De data aceasta, vorbim despre cazul unui bărbat care a abuzat trei fetițe, trei copile care ar fi trebuit, de fapt, să încerce să le fie tată.

Astfel, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Bacău este acuzat de un triplu viol asupra copiilor. În ciuda apelurilor procurorilor care îl consideră un pericol public în societate, bărbatul de 48 de ani este judecat în libertate. Bărbatul a violat trei fetițe: primele două, făcute cu soții diferite, iar cea de-a treia fetiță este a iubitei sale.

În anul 2017, pe data de 27 martie, o fetiță în vârstă de 6 ani fusese internată pentru abuz sexual, la Iași, în Spitalul de Psihiatrie Socola. Micuța a rămas cu traume în urma acțiunilor în care a fost implicată, astfel că, în fața a doi psihiatri și a unui medic legist de la IML, ea a desenat ce i s-a întâmplat când avea doar 4 anișori. Micuța a desenat chiar și copacii în formă de falus, conform Libertatea.

”Eu l-am făcut. A fost mai de mult, era zi. Tata era treaz, m-a chemat el, era în pat, dezvelit, îmbrăcat. Doar o dată m-a chemat”, povestește copilul echipei de medici.

”Cum ai ajuns să stai în poziția aia?”, întreabă unul dintre psihiatri.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

Copila: ”Am pupat cucul lui tata”

”Tata m-a pus. «Maria, ia cucul în mână». Așa am făcut. La frați nu am pus mâna la cuc, pentru că nu am voie. La tata am voie. În ziua aia, mama era în oraș. Stăteam lângă el, el era întins în pat. Cucul era moale. Tata mi-a spus să mă duc să mă spăl pe mâini. M-am spălat pe mâini. Am pupat cucul lui tata”, spune fata de 6 ani.

Șocant este faptul că micuța a făcut desene ”explicite”, iar medicii au rămas șocați. Doctorii susțin că fetița, care în 2017 avea 6 ani, este afectată emoțional, astfel că reacționează în acest mod.

”Din relatările minorei, interviul clinic structurat, dialogul interactiv și examinarea psihologică (nefinalizată datorită externării copilului la cererea expresă a mamei) putem aprecia abuzul sexual în intervalul de vârstă 3-6 ani, perioadă în care minora nu avea asimilat, din punct de vedere psihologic, noțiunile de sex – sexualitate, afirmând ”Am pupat o singură dată cucul lui tata”, concluzionează medicii.

Un alt desen șocant este cel în care fetița își creionează tatăl întins pe pat, în timp ce ea stă lângă pat și cu mâna pe organul genital. Chiar și-așa, un desen nu poate reprezenta o probă.

Citeste si: Șocant! O femeie susține că a fost violată de o fantomă: „M-a aruncat pe canapea...”

Bărbatul e în libertate

Cazul se află la Judecătoria Bacău, iar primul termen a și trecut. Bărbatul se află în libertate, în ciuda eforturilor făcute de procurori pentru a-l închide. Bărbatul nu este în arest preventiv, ci se află sub control judiciar. În dosar se enumeră cele trei abuzuri făcute de bărbat.

1. ”În perioada septembrie – decembrie 2016, profitând de influența asupra victimei și de vârsta fragedă a acesteia, a determinat-o pe fiica sa, în vârstă de 12 ani, să întrețină cu el 10 acte sexuale orale, sub pretextul anulării unei pedepse și a cumpărării unui telefon mobil nou”

2. ”În vara anului 2014, în timp ce se afla într-o cameră de hotel cu persoana vătămată, în vârstă de 12 ani, fata concubinei sale, profitând de influența pe care o avea asupra victimei și de vârsta fragedă a acesteia, a determinat-o să întrețină cu el un act sexual oral”.

3. ”În cursul anului 2014, profitând de influența pe care o avea asupra victimei și de vârsta fragedă a acesteia, a determinat-o pe persoana vătămată A, fiica sa în vârstă de 4 ani, să întrețină cu el un act sexual oral”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

Bianca Drăgușanu, învinețită pe picioare! ”În momentul de față sunt dată cu fond de ten”

Mircea N. Stoian demască vedetele! Concluzii cutremurătoare despre relaţia dintre Monica Gabor şi fiica ei, Irina! "Nu cunoaşte preferinţele propriului ei copil" VIDEO...

Incredibil! Profesoara înjunghiată în școală, de fostul său elev, scoasă vinovată chiar de colegi

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies