Stiri

Un pedofil terorizeaza un cartier din Capitala. Si-a pandit victimele zile in sir, iar cand i-a prins le-a facut lucruri de neimaginat – Parintii sunt disperati

De doi ani si jumatate se plimba printre noi si probabil isi cauta noi victime un individ care pare a fi un pedofil periculos.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un pedofil terorizeaza un cartier din Capitala. Si-a pandit victimele zile in sir, iar cand i-a prins le-a facut lucruri de neimaginat – Parintii sunt disperatiicon photo
 
Politia are imagini cu acesta, dar individul parca s-a facut nevazut. Va rugam sa priviti cu atentie investigatia urmatoare. Putem ajuta ca pradatorul sa fie gasit inainte sa atace din nou! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!
 
Ma aflu in cartierul Titan. In urma cu doi ani si jumatate aici a avut loc un atac. Un barbat a intrat in lift peste patru copii si i-a traumatizat pe acestia. I-a sechestrat si a facut niste lucruri pe care nici nu pot sa le redau in fata dv.
 
Tatal copiilor agresati: A venit un individ, a urmarit copiii cand se jucau, copii au vrut sa urce in lift , el a intrat peste ei, i-a blocat in lift si a inceput sa se masturbeze in fata copiiilor mei.
 
 
Stefan Stroe a aflat ca atacatorul a pandit zile in sir in fata blocului fiind remarcat de unul dintre copiii agresati. Acesta a vazut si un semn particular al pradatorului sexual, dar anchetatorii nu l-au intrebat niciodata despre ce este vorba.
 
Tatal copiilor agresati: El, (n.r. copilul) il vazuse cu o zi sau doua inainte, cand dadea tarcoale. S-a uitat catre individ si acesta cand a observat ca se uita atent baiatul meu, a disparut de la fata locului deci, ii urmarea pas cu pas pentru ca avea de gand sa faca asemenea rele.
 
La pradatorii sexuali urmarirea tintelor este o chestiune clara. Mediul pe care il frecventeaza : scoli, gradinite, crese.Modul de operare este legendat, hai sa urcam cu liftul..
 
Dupa cum se vede din imaginile de la camera de supraveghere, individual s a uitat pe geam sa vada daca mai exista cineva in cabina , apoi a mers la lift dupa copii.
 
 
Desi peste drum de blocul in care au fost atacati copiii, se afla o gradinita intesata de camere de supraveghere, anchetatorii de la acea vreme nu au ridicat nici macar o inregistrare
 
Am vorbit cu directoarea gradinitei de aici de langa bloc si mi a confirmat faptul ca in  2015 acea camera de supraveghere exista. Politistii  nu au venit niciodata sa ceara imagini pentru a vedea cine a fugit din acest bloc. Mai multe pe stirilekanald.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune