Un pensionar pedofil din Iași a abuzat o fată de 10 ani și a fost scutit de pușcărie. Motivul e revoltător

Un bărbat de 73 de ani din Iași a fost găsit vinovat de agresiune sexuală.

Distribuie pe:

Un pensionar pedofil a abuzat o fată de 10 ani și a fost scutit de pușcărie. Cum s-a întâmplat așa ceva


In articol:

Bărbatul a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, însă cu suspendare, deși a abuzat o copilă de doar 10 ani.

Ștefan Bosânceanu a fost condamnat inițial la 8 ani de închisoare, de către Curtea de Apel Iași, însă în momentul de față, pedeapsa lui a devenit aproape inexistentă.

Faptele pentru care este acuzat bătrânul au avut loc în anul 2013, în vremea în care el vizita des familia fetei agresate.

Bărbatul a profitat de relația de prietenie pe care o avea cu parinții minorei și a chemat-o la el acasă pe fată de mai multe ori „unde a sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe corp, pe sâni, uneori i-a pipăit şi organele genitale, altă dată chiar inculpatul a mers acasă la persoana vătămată, unde a sărutat-o pe gură“, după cum au arătat judecătorii.

Citeste si: Ioana Tufaru, atac dur la Iulia Albu: “Mi-am pierdut cearsaful! L-a găsit Iulia Albu!” Cum a luat-o la mișto fiica Andei Calugareanu pe divă, dupa apariția ei la o emisiune tv

Citeste si: Scandal cu iz penal în Primărie. Un edil din Iași a plătit pentru servicii sexuale o minoră răpită de la școală

Citeste si: Vecinii familiei celor patru copii morți în incendiul din Timișoara: „Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool”

Ce au făcut părinții copilei

În motivarea judecătorilor s-a mai spus și că faptele inculpatului Bosânceanu erau mai mult sau mai puțin „cunoscute sub diferite forme chiar de către părinţii persoanei vătămate, care însă nu au luat măsuri ferme, doar bunica persoanei vătămate fiind aceea care a insistat ca faptele inculpatului să fie făcute cunoscute autorităţilor“.

Într-un alt episod de acest gen, bărbatul se îmbătase și a sarutat-o pe gură cu forța pe fată. Minorei i s-a făcut rău și a vomitat, iar părinții nu au luat nici o măsură în această situație.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate