Un Playboy consacrat al Romaniei a spart 1.600 de euro la poker in doar doua ore! A doua zi si-a luat revansa si a terminat pe primul loc un mini-turneu de 2.500 de euro

Zilele acestea, in Capitala este in plina desfasurare un puternic turneu de poker, dotat cu premii totale in valoare de 160.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierePrintre cei peste 200 de participanti inscrisi la Pokerfest s-au aflat si cateva nume cunoscute precum Gina Pistol, Alex Piturca si, surpriza!, Dan Chisu. Regizorul a inceput de ceva vreme sa se implice in acest sport destul de solicitant si de... costisitor.

Chisu nu este nici pe departe un experimentat al jocului, ca dovada ca in ziua in care s-a inscris a reusit contraperformanta sa piarda cele 30.000 de fise si implicit taxa de inscriere de 800 de euro dupa doar doua ore. Noroc ca regulamentul permitea reintrarea in turneu, pentru alte 800 de euro.

Astfel ca, adunat, se poate spune ca omul de televiziune a cotizat 1.600 de euro in doar 120 de minute. Nici a doua oara nu a fost mai cu noroc, iar Dan Chisu nu a reusit sa treaca de prima zi a competitiei. "Vin sa ma relaxez, sa socializez, nu sunt un profesionist", le-a explicat playboy-ul consacrat partenerilor de la masa, semn ca acesta ar putea fi doar inceputul pentru Chisu, putandu-se conta in viitor pe prezenta lui la astfel de turnee de mare anvergura. Iar sansa a venit la doar o zi distanta. Omul de televiziune s-a inscris intr-un mini-event, iar norocul i-a suras. A terminat pe primul loc, a incasat 2500 de euro, si-a recuperat practic paguba din ziua anterioara si a ramas si cu un profit de aproape 1000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate