Un polițist a fost înjunghiat în cap în timp ce urmărea o mașină! Ce s-a întâmplat cu ofițerul

Un om al legii a fost înjunghiat în cap în timp ce urmărea un vehicul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un om al legii a fost înjunghiat de mai multe ori, chiar și în zona capului, când încerca să oprească o mașină în Londra. Conform BBC News, rănile nu i-ar pune în pericol viața ofițerului.

Citeste si: Gheorghe Dincă, surprins zâmbind într-o fotografie, alături de vecini! Localnicii nu știau ce se ascunde în spatele zidurilor ”Casei Ororilor”

Astfel că omul legii, tânărul de 28 de ani, a fost atacat în urmă cu o zi, joi, în plină stradă, în timp ce voia să oprească o mașină în zona Leyton, o suburbie din estul Londrei. Rănit, ofițerul de poliție a reușit să îl imobilizeze pe agresor folosind pistolul taser cu electroșocuri.

Citeste si: Halucinant. O fată din Brașov care a murit arsă de vie în urmă cu 23 de ani a primit o AMENDĂ! Motivul e incredibil

Citeste si: Incredibil, ce descriere i-a făcut criminalului din Caracal! Fostul său avocat a spus totul de la audieri! ”Este o persoană pasivă, dar calculată”

Agresorul, Muhammed Rodwan, în vârstă de 56 de ani, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor şi posesie de armă albă şi urmează ca vineri să fie deferit unei instanţe.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate