Un polițist a fost ucis în Timiș! S-a aflat cine e bărbatul care a apăsat pe trăgaci

Situație alarmantă în Timiș, astăzi, după ce un bărbat a ucis un polițist.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Este stare de alertă în Timiș, după ce astăzi, 2 iunie, un bărbat a omorât un om al legii în plină stradă. Totul s-a produs în localitatea timișeană Izvin. Bărbatul, care are 48 de ani, iar numele lui este Ionel Marcel Lepa, cu domiciliul în Lugoj, este dat în urmărire generală, conform Adevărul.

Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică, conform sursei citate.

Bărbatul este suspectul principal al crimei din Timiș.

fara descriere

Citeste si: Oana Lis, întrebare indecentă pe internet! Răspunsul care a lăsat-o mască pe soția lui Viorel Lis: ”Cu tine aș vrea în toate pozițiile”

Citeste si: Planul roșu a fost activat! Un autocar cu 30 de copii, răsturnat în județul Brașov

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Anunțul a fost făcut de familie: „Are planuri de a cânta în ceruri...”

Cum s-a produs tragedia

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Bărbatul care a ucis un polițist se afla la volanul mașinii înainte de tragedie. Unul dintre polițiști i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, dar în loc să respecte indicațiile omului legii, el a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu arma. Glonțul l-a lovit în piept pe polițist. Colegul polițistului a fost și el rănit la picior.

Sursă foto: Adevărul 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate