WOW

Un politist din Craiova, plin de sange, dupa ce a fost batut crunt de un sofer. Barbatul a fost prins si se afla la audieri. Fotografiile sunt socante!

Un incident socant a avut loc miercuri seara, in Craiova. Un politist de la Rutiera a fost batut crunt de catre un sofer pe soseaua de centura a orasului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Un politist din Craiova, plin de sange, dupa ce a fost batut crunt de un sofer. Barbatul a fost prins si se afla la audieri. Fotografiile sunt socante!icon photo

Cristian Bitica, politistul de la Rutiera, a fost batut crunt de catre un sofer, Marius Cauc, in varsta de 32 de ani, pe soseaua de centura a orasului Craiova. Politistul a semnalat ceva neinregula cu soferul respectiv, incercand sa-l imobilizeze, dupa ce a fost somat cu focuri de arma trase in plan vertical. Soferul nu a oprit masina la semnalul regulamentar, iar politistul a fost nevoit sa respecte procedura.

In momentul in care omul legii a dorit sa-l imobilizeze, soferul l-a lovit in repetate randuri in zona capului, cauzandu-i traumatisme. Acesta a avut nevoie de ingrijiri medicale. 

"S-a pornit in urmarirea acestuia pe o strada laturalnica. Autoturismul a fost blocat in trafic si dupa mai multe focuri trase in plan vertical s-a incercat imobilizarea soferului. Acesta a lovit agentul de politie cu un telefon, asigurandu-si scaparea", a marturisit Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Soferul Marius Cauc a fost luat de politisti si dus la audieri.

Sursa fotografii: realitateadecraiova.net.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune