WOW

Un politist din Craiova, plin de sange, dupa ce a fost batut crunt de un sofer. Barbatul a fost prins si se afla la audieri. Fotografiile sunt socante!

Un incident socant a avut loc miercuri seara, in Craiova. Un politist de la Rutiera a fost batut crunt de catre un sofer pe soseaua de centura a orasului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cristian Bitica, politistul de la Rutiera, a fost batut crunt de catre un sofer, Marius Cauc, in varsta de 32 de ani, pe soseaua de centura a orasului Craiova. Politistul a semnalat ceva neinregula cu soferul respectiv, incercand sa-l imobilizeze, dupa ce a fost somat cu focuri de arma trase in plan vertical. Soferul nu a oprit masina la semnalul regulamentar, iar politistul a fost nevoit sa respecte procedura.

In momentul in care omul legii a dorit sa-l imobilizeze, soferul l-a lovit in repetate randuri in zona capului, cauzandu-i traumatisme. Acesta a avut nevoie de ingrijiri medicale. 

"S-a pornit in urmarirea acestuia pe o strada laturalnica. Autoturismul a fost blocat in trafic si dupa mai multe focuri trase in plan vertical s-a incercat imobilizarea soferului. Acesta a lovit agentul de politie cu un telefon, asigurandu-si scaparea", a marturisit Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Soferul Marius Cauc a fost luat de politisti si dus la audieri.

Sursa fotografii: realitateadecraiova.net.

Galerie foto