Un polițist local a leșinat chiar în fața spitalului. Omul legii a fost internat ca suspect de COVID-19

Un om al legii este suspect de coronavirus, după ce a leșinat în fața Spitalului Slatina!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Un polițist local a leșinat chiar în fața spitalului. Omul legii a fost internat ca suspect de COVID-19

Un polițist local s-a prezentat, luni, la Spitalul Județean Slatina pentru că se simțea rău. Bărbatul a leșinat în fața cortului de triaj persoane. Cadrele medicale au acționat imediat, iar omul legii a fost internat ca suspect de COVID-19. Olteanul prezenta simptome specifice infectării cu coronavirus, așa că medicii l-au și pus sub investigație la SJU Slatina. 

Citeste si: Leo de la Strehaia face revoluție pe Youtube și dă premii de peste 30.000 euro abonaților lui! Anunțul incredibil al ”prințului țiganilor”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Își permite orice! Alex Bodi l-a angajat pe fostul consul al României la New York! Iubitul Biancăi Drăgușanu și-a luat avocat de top

Citeste si: Întâlnire de gradul trei, marca Puterea Dragostei! Berna, Philip și Ligi, prezenți la ziua de naștere a Biancăi Comănici!

Colegul acestuia, trimis în izolare la domiciliu

Polițistul local a venit, luni, la SJU Slatina pentru că se simțea rău. Ajuns la cortul de traij persoane, omul legii a luat loc pe scaun, așteptând să i se ia temperatura. Între timp acesta a leșinat. Bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar echipajele medicale au intervenit imediat. Polițistul a fost dus pe targă la UPU, unde i s-a făcut și testul pentru coronavirus. Dacă rezultatul testului va fi pozitiv, omul legii ar fi primul caz de infectare cu COVID-19 din cadrul Poliției Locale Slatina.

Un polițist local a leșinat chiar în fața spitalului. Omul legii a fost internat ca suspect de COVID-19

Între timp, colegul cu care polițistul patrula, a fost trimis în izolare la domiciliu, până la apariția rezultatului analizei de laborator. Totodată, luni, Grupul de Comunicare Strategică a raportat, un număr total de 505 cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemiei în Olt, 12 îmbolnăviri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O vedetă a murit într-un mod misterios, după ce a căzut de la balcon

Putem să uităm de Pamela Anderson și Baywatch! Noi o avem pe Cristina Vasiu! Imagini fantastice de pe Litoral VIDEO

Leo de la Strehaia face revoluție pe Youtube și dă premii de peste 30.000 euro abonaților lui! Anunțul incredibil al ”prințului țiganilor”

Își permite orice! Alex Bodi l-a angajat pe fostul consul al României la New York! Iubitul Biancăi Drăgușanu și-a luat avocat de top

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies