Un polițist sucevean a ieșit la bere cu un interlop din Iași. Reacția omului legii după ce a fost descoperit

Dan Negură, un polițist din Suceava, a fost forografiat la bere alături de un cunoscut interlop din Iași, Adrian Corduneanu, zis Beleaua.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Dan Negură a fost surprins alături de Adrian Corduneanu, la piscină și s-au fotografiat când ciocneau o halbă de bere. Fotografiile au fost date publicității de Ziarul de Iași, iar colegii polițistului din Suceava s-au sesizat.

Citeste si: O adolescentă de 15 ani din Vaslui și-a înscenat răpirea pentru un motiv halucinant. Părinții s-au speriat teribil și au sunat la 112

Citeste si: Viorica Dăncilă, răspuns pentru victimele din Colectiv: "Vor avea decontate îngriijirile atât timp cât este nevoie"

Citeste si: Descoperire în Vama Nădlac: O femeie încerca să intre în țară cu peste trei kilograme de droguri

Un polițist sucevean a ieșit la bere cu un interlop din Iași, dar a negat că ar fi vreo legătură între ei 

Ofițerul a negat categoric că ar avea vreo legătură cu interlopul, însă activitatea de pe Facebook spune cu totul altceva. Cei doi făceau schimb de aprecieri și comentarii. După convorbirea avută cu jurnaliștii din Iași, polițistul sucevean și-a dezactivat contul de Facebook pe care au fost postate imaginile. Ulterior, contul de Facebook a fost din nou activat, în cursul zilei de vineri.

fara descriere

"Am mai avut un profil de Facebook, dar l-am dezactivat (şters). Beleaua are vreo zece profiluri, nu şti care e real şi care nu. Este la limită", le-a spus poliţistul reporterilor de la Ziarul de Iasi.

Conform Ziarul de Iași, întrebat dacă îl cunoaște pe Adrian Corduneanu sau dacă s-a întâlnit cu el, polițistul a afirmat că a lucrat și la investigații judiciare, acolo unde a cunoscut multe persoane, prin "natura meseriei". Ulterior, a precizat că este bulversat.

fara descriere

"Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat şi a dispus de îndată verificări prin Biroul Control Intern, la această oră fiind declanşată procedura cercetării disciplinare a ofiţerului de poliţie. În funcţie de rezultatele verificărilor făcute de ofiţerii control intern, vor fi dispuse măsuri de natură disciplinară, iar în cazul evidenţierii unor alte legături, există posibilitatea sesizării organelor competente." a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. 

În urma celor întâmplate, Dan Negură a spus că își așteaptă sentința. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate