Un polițist susține că l-ar fi văzut pe Marian Vanghelie lovind cu pumnul în parbrizul unei mașini și înjurând pasagerii! Scena s-ar fi întâmplat în ziua Congresului PSD

Un polițist din Mangalia susține că l-ar fi văzut pe Marian Vanghelie în timp ce lovește cu pumnii într-o mașină, în weekendul care tocmai a trecut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Marian Vanghelie ar fi avut un acces de furie în ziua în care a avut loc congresul PSD. Afirmația aparține lui Dan Georgescu, polițist din Mangalia și administrator al paginii de Facebook ”Polițistii au umor”.

fara descriere

”Marean Vanghele, "care este", tocmai a dat cu pumnii în geamul unei mașini, înjurând de mama focului șoferul și pe pasagera din partea dreaptă. Geamul nu s-a spart, pumnul da. Mi-a plăcut la București, mai vin și mâine”, a povestit Dan Georgescu pe pagina ”Polițiștii au umor”.

Citeste si: Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri șocante din ziua în care a fost ridicată de DNA ”Îmi doream să nu pierd sarcina”

Citeste si: Fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy! Partenera lui Alexandru a aparut mai mult dezbracata la o petrecere!

Citeste si: Oana Niculescu Mizil, in costum de baie! Iubita lui Marian Vanghelie e la mare cu fetita! Nu ai vazut asa pana acum pe partenera de viata a fostului primar VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Georgescu susține că se afla la o terasă din București când a văzut scena respectivă dar că nu a filmat pentru a nu fi acuzat în cadrul comunității că nu a intervenit.

Vanghelie a înființat PSDI

fara descriere

Postarea a fost făcută sâmbătă seara, la câteva ore după încheierea Congresului PSD, la care Vanghelie n-a luat parte pentru că nu mai face parte din acest partid. Fost primar al sectorului 5 și fost președinte al Organizației București al PSD, Vanghelie a părăsit formațiunea politică în care s-a format și în decembrie 2018 a înființat Partidul Social Democrat Independent (PSDI), care a și fost înscris la Alegerile Europarlamentare unde nu a obținut nici un mandat.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate