Un preot a confundat apa sfințită cu benzina. I-a dat să bea unui enoriaș și a devenit de nerecunoscut, după ce a explodat

Un preot a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe și i-a dat să bea unui enoriaș.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Un pastor a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, Nigeria.

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Nicolae Guță și-a tatuat din nou fața. Cum au reacționat fanii: „Ți-ai pus ștampila pe față”

Citeste si: Mihai Trăistariu își amintește cu groază de perioada pozelor porno pe internet și a luat o decizie radicală. Ce l-a împins să se trezească la realitate: „Nu mă mai invitau la emisiuni”

Un preot a confundat apa sfințită cu benzina. I-a dat să bea unui enoriaș și a devenit de nerecunoscut, după ce a explodat

Greșeala a condus la o explozie care l-a omorât pe enoriaș, informează AFP.

„Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă", a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema). „În timp ce golea conţinutul pe o persoană (venită să primească binecuvântare - n.a.), o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi", a explicat Farinloye, citat de Agerpres.

Corpul credinciosului a devenit de nerecunoscut, în timp ce pastorul a suferit ''arsuri grave'', a precizat purtătorul de cuvânt.
Incendiul, care a avut loc într-o biserică din cartierul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri, conform responsabilului agenţiei pentru intervenţii de urgenţă şi media locale.

„Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată (pastorul - n.a.) primeşte îngrijiri medicale", a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema). „Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a mai adăugat Femi Oke-Osanyintolu. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate