Un preot a fost condus pe ultimul drum de familia greșită. Răpus de COVID-19, rudele l-au încurcat și au aflat prea târziu că a fost înmormântat de o altă familie

Preotul ortodox Ioan Panusciac, decedat în urma COVID-19, a fost înmormântat de o altă familie!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

O femeie îndurerată, imagine cu scop ilustrativ


In articol:

Preotul ortodox Ioan Panusciac a fot infectat cu COVID-19, iar acest virus s-a doveit a-i fi fatal. Trupul neînsuflețit al preotului a fost lăsat la morga din Carei, însă când familia a mers pentru a-l pregăti de înmormântare, corpul său nu era de găsit: familia a fost în stare de șoc atânci când au aflat că Ioan Panusciac fusese deja îngropat, de o altă familie.

Totul a fost o mare confuzie nefercită: trupul neînsuflețit al preotului a fost depus într-un dispozitiv special, închis ermetic, la fel și corpul celuilalt decedat, întrucât au murit de COVID-19, confrom jurnaliștilor presasm.ro.

Preotul Panusciac, plâns pe ultimul drum de o altă familie

Vineri era programată înmormântarea preotului Panusciac, însă din păcate pentru familia lui, ruda decedată fusese deja condusă pe ultimul drum de o altă familie.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Jurnaliștii locali au cerut declarații din partea managerului Spitalului Carei, iar acesta a specificat că s-a produs o defecțiune la nivelul Prosecturii, astfel cadravele au fost scoase în afara locului de depozitare.

Citeste si: Mihai Pintilii, omul care a condus FCSB la meciul din Serbia, dezvăluiri cutremurătoare: „Sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva!"

Citeste si: Neti Sandu a tras linie. Ce se va întâmpla de fapt cu România în 2021

Citeste si: Câți bani câștigă, de fapt, poștașii din România. Salariile includ bonuri de masă și sporuri

Managerul a specificat în continuare cum, după ce a avut loc reparația aparaturii iar corpurile au fost reintroduse, etichetele lor au fost încurcate, de aici și confuzia survenită.

Astfel, o altă familie l-a plâns pe preotul Panusciac, fără măcar să-l fi cunoscut vreodată.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Un nou membru la masa juriului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Il veti putea admira in editia din aceasta seara a show-ului, difuzata la ora 23:00

Puterea dragostei 19 septembrie. George a încercat să o sărute pe Mădălina! Mona a izbucnit în lacrimi

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Ce profesie are la bază Ștefan Mandachi, patronul restaurantelor Spartan

Live Video Bravo ai Stil! Celebrities! - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies