Un preot a sfințit motorul unui bolid de lux. Omul lui Dumnezeu s-a asigurat că mașina este protejată de divinitate: „Doar în România”

Imaginile au ajuns în mediul online și au stârnit o mulțime de reacții.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Nici mașinile nu uită de cele sfinte! Un bolid de lux a fost adus pe calea Domnului de către un preot. Părintele a venit la locuința proprietarului înarmat cu ulei sfânt și a făcut rugăciuni la capota vehiculului.

Situația neobișnuită a atras atenția internauților care au reacționat în număr extrem de mare la imaginile care au apărut recent pe TikTok.

masina sfintita, preot, bolid de lux, imagini inedite

Mașina sfințită a ajuns virală.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Strigăt de ajutor pentru Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima! Copila de 12 a ieșit din comă după o lungă suferință, dar chinul nu se oprește aici: "Tratamentele, terapiile alternative se ridică la peste 200.000 de euro"

Preotul a făcut mai multe cruci pe motorul bolidului de lux

Fericit nevoie mare că a reușit să își cumpere o mașină la care multe persoane nici nu își permit să viseze, un român a vrut să se asigure că nu i se va întâmpla niciodată vreun lucru rău atunci când circulă pe șoselele patriei.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Astfel, omul nu a stat mult pe gânduri și a realizat că cea mai bună protecție este cea divină. Zis și făcut! Bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat un slujitor al Domnului, pentru a-l ruga pe acesta să vină cât mai repede și să îi sfințească

bolidul de sute de mii de euro.

Pentru că nu e o noutate faptul că românii aleg să sfințească o mulțime de lucruri, precum case și obiecte vestimentare, părintele a venit într-un suflet să se asigure că mașinii, care are un preț exorbitant, nu i se va întâmpla nimic rău.

Părintele  a venit înarmat cu o sticluță plină cu mir. Apoi, ajutat de o unealtă, a făcut de mai multe ori semnul crucii pe motorul autoturismului.

Tot momentul a fost filmat și a ajuns pe rețelele de socializare, unde a strâns o mulțime de reacții din partea oamenilor.

„Ți-a adăugat 400 de cai”, „Deja centura poți să nu o mai pui”, „Așa scade consumul cu 2 litri”, „Uită de benzină, toarnă deja agheasmă”, „Doar în România”, „Setări de siguranță”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de români la videoclipul postat pe TikTok.

masina sfintita, preot, bolid de lux, imagini inedite

Imaginile au ajuns în mediul online și au stârnit o mulțime de reacții.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Actorul Ștefan Bouroșu a fost găsit mort, cu mâinile legate, în apartamentul în care stătea cu chirie! Familia și colegii sunt în stare de șoc: „Mi se pare o halucinație, un vis urât”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a dezvăluit Mircea Badea despre cazul Anei Oros. Prezentatorul a spus totul chiar în timpul emisiunii: ,,E halucinant ce aud”

„Aici mă vedeam deja strivită” Ștefania, clipe de panică în vacanță! La ce pericol s-a expus iubita lui Speak pentru o poză

Clipe de coșmar în Maramureș, după ce o butelie a explodat într-o rulotă de tip fast-food. Cinci oameni au fost grav răniți, printre care și o fetiță de doar trei ani: "A...

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

O MARE COMPANIE tocmai a decis: Suspendă tot și se închide DEFINITIV

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Clipe de coșmar în Maramureș, după ce o butelie a explodat într-o rulotă de tip fast-food. Cinci oameni au fost grav răniți, printre care și o fetiță de doar trei ani: "A...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies