Vedete

Un prezentator TV, sunat de Ionela Prodan cu cateva saptamani inainte de moarte: "Nu pot sa cred ca a fost un apel de adio"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un prezentator TV, sunat de Ionela Prodan cu cateva saptamani inainte de moarte: "Nu pot sa cred ca a fost un apel de adio"icon photo
 
Razvan Botezatu este si el socat de moartea Ionelei Prodan. Prezentatorul de la matinal sustine ca a fost sunat de artista cu doar cateva saptamani inainte de moartea ei si nu ii vine sa creada ca a fost un apel prin care si-a luat adio. 
 
"Din pacate am aflat aceasta veste tragica... doamna Ionela Prodan s-a stins din viata. Nu pot sa cred ca in urma cu doar cateva saptamani m-a sunat si nu am vrut sa cred ca e un apel de adio... si imi multumea pentru tot, ca i-am fost aproape mereu, ca ne imbratiseaza, mi-a transmis atunci sa ii pup pe toti din echipa. 
 
 
M-am speriat si am intrebat-o daca s-a intamplat ceva si mi-a spus ca nu este bine si ca se simte rau... la cateva zile a fost internata.... si acum.... Sunt ravasit si socat in acelasi timp. Atata viata, atata zambet... atata optimism in acest om..."  a transmis Razvan Botezatu. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune