Un profesor a fost amendat pentru că a jignit o elevă care nu voia să intre în biserică! "Ţigancă păgână!"

Un profesor a fost amendat după ce a jignit o elevă! Cadrul didactic i-a adresat cuvinte urâte în văzul tuturor.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Profesor amendat
Fetiță la școală


In articol:

Un cadru didactic a fost amendat după ce a avut o reacție neașteptată după ce o elevă susținea că nu dorește să intre în biserică. Profesorul a pedepsit-o dur pe fata, i-a dat nota 3, iar mai apoi a jignit-o în văzul tuturor. 

Cadru didactic, amendat după o reacție neașteptată față de o elevă

Momente dificile pentru o elevă, după ce a spus că nu își dorește să intre în biserică. Cadrul didactic care o însoțea a avut o reacție neașteptată. Profesorul i-a vorbit foarte urât și la un moment dat chiar a jignit-o pe tânara fetiță. Cu toate acestea, se pare că eleva a primit și nota 3 pentru faptul că nu s-a purtat adecvat. Cazul a fost atent analizat de către colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Acesta a decis că gestul profesorului "reprezintă faptă de discriminare multiplă şi încalcă dreptul la demnitate".

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

„Utilizarea termenului de “țigancă păgână” de către un cadru didactic față de o elevă, și sancționarea elevei cu nota 3 pentru refuzul de a intra într-o biserică, reprezintă faptă de discriminare multiplă și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1), art 2 alin (5), art 2 alin (6) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată. S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale de 2.000 lei față de cadrul didactic. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi (9 voturi, respectiv 8 voturi pentru amendă și 1 vot împotrivă)”, se arată în comunicatul CNCD.

Profesor amendat
Fetiță care ține mâna la ureche

Conform comunicatului emis de CNCD, opt dintre membrii Colegiului director au votat pentru ca acesta să primească amendă şi doar unul împotrivă acesteia. După această situație, se pare că profesorul va intra şi în comisia de disciplină a şcolii, care îl poate sancţiona pentru limbajul nepotrivit folosit de față cu tineri, dar și cuvintele nepotrivite alese pentru un cadru didactic. 

Sursă Antena3

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O fetiță de 3 ani a murit după ce a ingerat cocaina ascunsă în casă de tatăl ei

Aurel Pădureanu, declarații sincere după despărțirea de Cornelia Catanga! "Nu știu ce să cred..."

Nu mai ține aceste obiecte lângă tine. Lidia Fecioru spune că atrag energie negativă. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de ea

Fraudă la alegerile locale din Sighetul Marmației! Candidata PNL, Oniţa Daniela Ivaşcu, cere renumărarea voturilor

Cum reușește Ana-Maria Barnoschi să scape de vergeturi! Ce face co-prezentatoarea de la “Roata Norocului” de arată demențial! 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies