Un profesor din Iași a mers la un salon de masaj erotic. Acolo a avut parte de o surpriză colosală! Cine a fost la un pas să-i îndeplinească fanteziile sexuale

Un profesor din Iași a abut parte de o surpriză colosală atunci când a mers la un salon de masaj erotic.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un profesor din Iași a mers la un salon de masaj erotic, dar acolo a avut parte de șocul vieții lui. Cea care ar fi urmat să-i îndeplinească fanteziile sexuale era chiar una dintre elevele lui. Tânăra a rugat imediat o colegă să-i țină locul.

Situația apare într-un dosar instrumentat de procurorii de la DIICOT, relatează Cancan. Eleva în cauză avea doar 15 ani și ciuda faptului că era minoră, era una dintre cele mai fidele angajate ale salonului respectiv. Tariful era curpins între 150 și 300 de lei, iar la finalul zilei proprietarul primea suma de 400 de lei de la fiecare dintre fete.

Citeste si: După opt ani petrecuți la mănăstire, o măicuță a devenit actriță porno! „Nu lipsesc niciodată de la biserică”

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bucureșteanca filmată în timp ce-și bătea câinele cu pumnii! Imaginile au ajuns pe mâna Poliției

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a spus adevărul despre vacanța în Dubai cu Cazacu! Mantea: "I-ai plătit iaht lui Cătălin?"

„La prima ședință de instruire, inculpatul i-a dat să bea o tărie și i-a spus că trebuia să îi demonstreze că știe să facă masaj deoarece nu poate angaja pe cineva necunoscător. I-a arătat cum să îi facă masaj, să îl maseze inițial pe spate, fese și ulterior pe tot corpul. La final, i-a cerut să facă finalizare orala, de fapt, să întrețină cu el un raport sexual oral neprotejat. A întreținut prima dată cu el la biroul lui și ulterior la salon. A fost ca lecție”, precizeaza procurorii in rechizitoriu, conform bzi.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: