Un Războinic de la Exatlon vrea să fie primar! Pe ce oraș a pus ochii și cere voturile

Devenit celebru ca sportiv și, apoi, ca Războinic de la Exatlon, Ovidiu Jimboreanu a decis să se implice în viața ”cetății” și să intre în politică.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

ovidiu jimboreanu
Ovidiu Jimboreanu spera ca va impresiona la alegeri


In articol:

Mai exact, acum câteva zile, Ovidiu Jimboreanu, unul dintre cei mai iubiți Războinici de la Exatlon din cel de-al treilea sezon al emisiunii care a făcut senzație la Kanal D a decis să se implic eîn politică.

Citeste si: Cea mai provocatoare poză a Dianei Bulimar! Faimoasa de la Exatlon s-a fotografiat goală, acoperită doar de un prosop!

Citeste si: Roxana Vancea, cel mai greu moment! Trupul fostei iubite va fi adus sâmbătă în țară!

Citeste si: Ce face iubita lui Yamato Zaharia de când s-au despărțit! Imaginile care îl vor ”fierbe” pe Faimos! Galerie foto mai fierbinte ca vara

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cu toate acestea, Ovidiu Jimboreanu nu a ales să se înscrie într-un partid politic, ci a prefera să canddeze, pentru postul de primar al orașului Toplița, ca independent. ”Sunt tânăr, am ambiție, văd Toplița altfel și știu că votul tău mă va ajuta să ne ducem municipiul la un alt nivel. Odată cu noile schimbări și vremurile ciudate în care trăim, mi-am propus să mă implic activ în viața socială și administrativă a municipiului Toplița. Cât de mult însă voi reuși să fac acest lucru, depinde de susținerea voastră a tuturor toplițenilor cu drept de vot din acest municipiu, și de încrederea pe care veți decide sau nu să mi-o acordați”, a anunțat Ovidiu Jimboreanu pe contul său de socializare.

Ovidiu Jimboreanu
Ovidiu Jimboreanu a facut senzatie ca Razboinic

Mai mult decât atât, fostul Războinic de la Exatlon știe ce vrea să facă în orașul în care candidează ca primar. ”Dacă ai un vis, crede în el, muncește și fă-l să devină realitate! Nu te uita în stânga, nu te uita în dreapta, nu asculta negativitățile din jurul tău ci concentrează-te la ceea ce ai tu și nu au ei. Teama de eșec și curajul de a merge mai departe. Combină-le mereu și învață din ele. Am început ca și sportiv, mi-am pus în valoare expertiza administrativă acumulată odată cu studiile din facultate și experiența la locul de muncă din cadrul UBB Cluj-Napoca și am demonstrat că pot face la nivel înalt ceea ce îmi place. Am îmbinat administrația cu sportul și am ajuns să dețin ca și tânăr antreprenor propriul business, am oferit locuri de muncă, iar astăzi cei din echipa mea sunt multumiți că vin la lucru din plăcere”, a mai spus Ovidiu Jimboreanu.

 

Ovidiu Jimboreanu, carieră în MMA

„În urmă cu şapte ani, când am intrat prima dată într-o sală de antrenament de arte marţiale mixte, Mariş era deja un fel de vedetă acolo. O bună bucată de vreme am fost un fel de sac de box pentru el, pentru că eram pe înălţimea, pe greutatea lui şi îşi făcea antrenamentele cu mine. După care a urmat o perioadă de un an şi jumătate în care am fost ca fraţii. Au fost competiţii în care mergeam săraci, mergeam o mie de kilometri să luptăm la o competiţie de două ore... Încet, încet drumurile noastre s-au separat pentru că au fost unele neînţelegeri din punct de vedere managerial între antrenorii noştri. Fiecare a ales să o ia pe drumul său, cu managerul său şi astăzi am ajuns separaţi, dar sportul ne uneşte pentru că de multe ori ne întâlnim la competiţii. De Revelion am luat o pauză de o zi şi Mariş Cirprin a venit şi el acolo cu un prieten şi a observat că aş fi mai favorizat. Ironic fiind, a spus că dacă el nu se mai antrenează trei ani de zile şi eu o să mă antrenez încontinuu, tot nu o să reuşesc să-l bat.

Ovidiu Jimboreanu
Ovidiu Jimboreanu l-a infruntat pe Ciprian Maris si la Exatlon

Nu am zis nimic, nu mi-a căzut bine, m-am antrenat şi în mai puţin de un an jumae am reuşit să-i demonstrez că, cel puţin pe partea de contact la sol, lucrurile s-au schimbat semnificativ. Iniţial îl chemam eu pe el la antrenamente şi lucrurile au luat o întorsătură pentru că el încerca să mă sune să ne antrenăm”, a povestit, acum un an, Ovidiu Jimborean.

Galerie foto 
Citește și:

Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman

Hilary Duff este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume al treilea copil

Rețetă: Cea mai bună marinată pentru frăgezirea cărnii de porc: Iată care e ingredientul surpriză. Secretul celebrului bucătar Jamie Oliver:

Misha, mesaj emoționant pentru părinții ei. Fosta soție a lui Connect-R i-a surprins pe toți: ”Ați căutat dragoste în toate...”

Tavi Clonda, mesaj emoționant de ziua Gabrielei Cristea! Câți ani împlinește cunoscuta prezentatoare de televiziune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies