Un Revelion la restaurantul Queen, din Constanta, cea mai buna alegere pentru acest final de an !

Un Revelion de milioane , doar in Constanta, la restaurantul Queen. Nu poti rata o astfel de ocazie!

novalue

Cand toata lumea se gandeste sa-si petreca Revelionul la munte, intr-un decor hibernal, alegerea petrecerii trecerii dintre ani, la mare, este cu adevarat o provocare cu totul si cu totul deosebita. Si asta pentru ca un Revelion petrecut la Constanta, la complexul Queen, unul dintre cele mai luxoase si de calitate  din zona Dobrogei, poate reprezenta, fara doar si poate, alegerea perfecta. Pentru doar 230 de lei de persoana,veti putea petrece cea mai frumoasa noapte de Revelion.

“Meniul va fi unul variat iar din pachetul de Revelion nu vor lipsi surprize din cele mai placute. Atmosfera va fi intretinuta de formatia Syderal dar si de invitati de top. Programul artistic va fi intregit de colindatori dar si un atractiv program de cabaret ”, a tinut sa precizeze unul dintre reprezentantii complexului Queen. Pentru relatii suplimentare si rezervari puteti apela numarul de telefon 0721229982. Complexul este situate pe Bulevardul Mamaia, numarul 21.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies