Vedete

Un roman a castigat titlul de actorul strain al anului in Emirate! Povestea lui este fabuloasa, a fost fotbalist, impresar de jucator si a ajuns, acum, un star

In acest moment, Robert Cristian Trif este o adevarata vedeta in Dubai! Romanul, stabilit de 16 ani in Emirate, a castigat titlul la categoria cel mai bun actor strain al anului 2017 pentru rolul Alex din pelicula “Before Suicide”!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Evenimentul la care romanul a primit distinctia a fost organizat de Ministerului Culturii din Emirate la un hotel de lux de cinci stele, iar premierea a fost una fastuoasa. (citeste ce face azi Gheorghe Visu, dupa rolul extraordinar de "State Potcovaru")

“Nu mi-a venit sa cred cand mi s-a anuntat numele pe scena. Am avut mereu incredere in mine si mi-am zis ca sunt cel mai bun, insa atunci cand vine rasplata pentru munca pe care o depui este pur si simplu fantastic! Am fost nominalizat la trei categorii, si am castigat titlul de actorul strain al anului. Ma bucur enorm! Mai ales ca, in primavara, filmul “Before Suicide” va fi prezent si la Festivalul de la Cannes, acolo unde sper sa iasa invingator, fiindca este chiar foarte bun”, a declarat Cristian Trif, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Dincolo de succesul inregistrat in aceste momente, povestea actorului roman care a cucerit Emiratele este una fabuloasa, de fapt un adevarat scenariu de film.

“Putini stiu ca eu am fost fotbalist in tara, am jucat la mai multe echipe ca fundas stanga. Am trecut pe la Aurul Brad, CFR Cluj, putin pe la Steaua in probe, Inter Sibiu si Csepel Budapesta. Insa, nu a fost sa fie sa continui pe teren, asa ca m-am apucat de impresariat jucatori. O vreme a mers treaba, dar nu asa cum imi doream eu! De aceea, am plecat in Dubai in 2001 si am facut de toate la inceput, am lucrat in banca, am lucrat in imobiliare, mi-am deschis o afacere, apoi, am cazut cu totul. Am luat alta cale si am intrat in constructii, mi-am facut si un bussines cu magazine. Am incercat de toate pana acum doi ani, cand m-am decis sa urmez cursurile unei mari scoli de actorie din Emirate si, incet, incet, soarta mi-a suras. Acum, am devenit cel mai bun actor strain din zona”, a povestit Trif, care a mai tinut sa multumeasca inca o data celor care l-au ajutat sa ajunga in postura de invingator!

“Vreau sa incep prin a le multimi membrilor juriului si tuturor celor care au votat pentru mine si au crezut in mine. Este un premiu special pentru mine dupa un an nebun! Am colaborat cu actori excelenti, am avut o echipa formidabila. Nu vreau sa ma opresc aici si imi doresc sa spun in continuare povesti reale exact ca si cea din Before Suicide. O poveste de viata care se poate intampla oricui”, a conchis actorul roman.

Galerie foto 
Setări confidențialitate